Αθλητισμός Εκπαίδευση Ηλεία

Γιώργος Γκουβέρος: Παράδειγμα προς μίμηση…

Η θέληση και η προσήλωση στο στόχο του αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς, αλλά και τρανή απόδειξη πως, ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσει κάποιος τα όνειρά του! Ο Γιώργος Γκουβέρος, απέδειξε ότι όταν θέλεις, μπορείς να τα συνδυάσεις όλα και με 17.950 μόρια ετοιμάζεται να εισαχθεί στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, εκπληρώνοντας μια επιθυμία πολλών ετών, που πλέον βλέπει να παίρνει σάρκα και οστά.

Πριν δύο χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στα θρανία – ως μαθητής του Τομέα Υγείας στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου – και από την περασμένη Παρασκευή, όταν και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, μπορεί πλέον να αισθάνεται δικαιωμένος και σίγουρος πια, πως οι κόποι και οι θυσίες του επιτέλους έπιασαν τόπο!

Εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και…αθεράπευτικα ρομαντικός με την άλλη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, ο Γιώργος δεν έλειψε ούτε μια μέρα από το πλευρό των συμπαικτών του στον Ενιπέα Λαντζοΐου, παρά το βεβαρυμμένο του πρόγραμμα λόγω δουλειάς και μαθημάτων, βοηθώντας τους τα μέγιστα να τερματίσουν στην πρώτη θέση της απαιτητικής Α1 Ηλείας.

Με το που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα του, αφοσιώθηκε πλήρως στο διάβασμα του και σήμερα, έχοντας πλέον, αποτινάξει από πάνω του το άγχος και δικαιωμένος για το αποτέλεσμα, μιλά στην «εφ. Πατρίς»:

«Στόχος μου είναι η Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών. Οι αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας ήταν αυτές που με ώθησαν σε αυτή την απόφαση στα 24 μου χρόνια. Το αποτέλεσμα αυτό, προήλθε ύστερα από επιμονή και αρκετή προσπάθεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα την οικογένεια μου και κυρίως τη μητέρα μου, που με στήριξε στην συγκεκριμένη απόφαση, και ύστερα τους καθηγητές μου, Λεωνίδα Λαμπρόπουλο, Τριχά Ελισάβετ, Βασιλική Ληξουργιώτη, Γάζου Αικατερίνη, Μαντά Άγγελο».

Όλη η επικαιρότητα