Ελλάδα

Γιώργος Καλογερόπουλος: Πέθανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της ζωής του στην Ελληνική Ομάδας Διάσωσης.
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Καλογερόπουλος έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τους αγαπημένους ανθρώπους του αλλά και τα μέλη της Πολιτικής Προστασίας και του Εθελοντισμού στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Καλογερόπουλος υπήρξε για χρόνια πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ συμμετείχε σε σειρά διασωστικών αποστολών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει στο πένθος τους εθελοντές διασώστες τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Ελλάδα.

Αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της ζωής του στην Ομάδα

“Ο Γιώργος αφιέρωσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής του στην Ομάδα, την οποία υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση από το 1998, συμμετέχοντας σε διεθνείς αποστολές και επιχειρήσεις κι έχοντας ζήσει πολλές κομβικές στιγμές στην ιστορία της ΕΟΔ. Ως Πρόεδρος ήταν πάντα παρόν, πάντα δυναμικός, πάντα χαμογελαστός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει”, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στα social media της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. “Μας είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να περιγράψουμε την οδύνη μας για την απώλεια του αγαπημένου μας Γιώργου με λόγια. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο”.

Όλη η επικαιρότητα