Ελλάδα

Γιώργος Κιμούλης: Η κοινή ανακοίνωση των Ζέτα Δούκα, Νίκου Ψαρρά και Δώρας Χρυσικού για τις αγωγές

«Εμμένουμε κατηγορηματικά σε όσα έχουμε καταθέσει και ανυπομονούμε να λάμψει η αλήθεια ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη», αναφέρουν οι ηθοποιοί
Ακούστε το άρθρο

Με μία κοινή ανάρτηση απάντησαν η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού, μετά τις αγωγές που έκανε σε βάρος τους ο Γιώργος Κιμούλης.

«Μας επιδόθηκε εχθές αγωγή του Γιώργου Κιμούλη με την οποία μας εγκαλεί για συκοφαντική του δυσφήμιση, απαιτώντας να του καταβάλουμε ως αποζημίωση το συνολικό ποσό των 731.227,80 ευρώ. Επίσης ενημερωθήκαμε ότι αντίστοιχη αγωγή έχει ασκήσει εναντίον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και μελών του Πειθαρχικού του Συμβουλίου.

Είναι προφανές ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν μια απέλπιδα προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη να απεκδυθεί των ευθυνών του για τις ανάρμοστες πράξεις του και να «ακυρώσει» την εκκρεμούσα σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία περί διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Εμμένουμε κατηγορηματικά σε όσα έχουμε καταθέσει τόσο δημοσίως όσο και ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ανυπομονούμε να λάμψει η αλήθεια ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».
Ζέτα Δούκα
Δώρα Χρυσικού
Νίκος Ψαρράς

Πηγή:Πρώτο Θέμα

Όλη η επικαιρότητα