Ποδόσφαιρο

Γιώργος Κωνσταντακόπουλος: Το κρυφό «χαρτί» του Γιάννη Αναστασίου στην Κηφισιά

Ο Κωνσταντακόπουλος στην πρώτη του εμφάνιση έβγαλε ένταση, θράσος και το κυριότερο ουσία.
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχουν περάσει δυο μήνες από τότε που ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να ανεβάσει στη μεγάλη ομάδα της Κηφισιάς τον νεαρό Πυργιώτη Γιώργο Κωνσταντακόπουλο. Τότε η «Πατρίς Σπορ» είχε κάνει ιδιαίτερη μνεία.

Και την περασμένη αγωνιστική, ήταν αυτός ο οποίος με ένα ασύλληπτο γκολ, έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση της ομάδας και την τελική ισοφάριση στο παιχνίδι απέναντι στον Πανσερραϊκό, ένα δραματικό παιχνίδι το οποίο έληξε τελικά ισόπαλο 4-4. Ο Γιάννης Αναστασίου απέδειξε πως κάτι ήξερε για ένα παιδί, με το οποίο δουλεύει εδώ και δυο μήνες και ο 18χρονος μέσος τον έβγαλε… ασπροπρόσωπο. Αρχικά, σημείωσε ένα απίστευτο γκολ, με πλασέ στην κίνηση στην κλειστή γωνία, δίνοντας το έναυσμα της αντεπίθεσης, μειώνοντας από 0-3 σε 1-3.

Ο Κωνσταντακόπουλος στην πρώτη του εμφάνιση έβγαλε ένταση, θράσος και το κυριότερο ουσία. Ο νεαρός χαφ είχε 16/31 δράσεις, ένα γκολ στη μοναδική του τελική, 12/15 πάσες, 2/2 βαθιές μπαλιές, έξι ανακτήσεις εκ των οποίων οι πέντε στο αντίπαλο μισό, μια παρέμβαση και 1/1 σέντρα, από την οποία προήλθε και το γκολ «λύτρωσης« του Μποτία. Ακόμα πιο εντυπωσιακό από τα στατιστικά του ήταν το heatmap του στον αγώνα. Σύμφωνα με τα δεδομένα του Wyscout ο νεαρός μέσος… όργωσε όλο το γήπεδο. Εμφάνιση που δικαιώνει την επιλογή του Γιάννη Αναστασίου και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον του Κωνσταντακόπουλου.

Όλη η επικαιρότητα