Γιώργος Λαγός: «Νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για φαβορί!»

«Εμείς βλέπουμε κάθε  ματς ξεχωριστά, κάνοντας  «ταμείο» στο τέλος»!

Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, με τον Αίαντα Γαστούνης να «στραβοπατά» στο γήπεδο Λαντζοίου κόντρα στην τυπικά γηπεδούχο εκεί Ολυμπιάδα Γουμέρου,  και τη Δόξα Ν. Μανωλάδας κάνοντας το 3Χ3, να οδηγεί πλέον μόνη  την «κούρσα»! Σε ένα πρωτάθλημα βέβαια που έχει πολύ δρόμο, και πολλές εκπλήξεις, όπως έδειξαν και οι τρείς πρώτες του αγωνιστικές!

Παίρνοντας αφορμή λοιπόν από την 3η αγωνιστική, η «Πατρίς – Σπορ», ζήτησε τη γνώμη για το νέο πρωτάθλημα της Α1, το έως τώρα ξεκίνημα της ομάδας του,  και το  πως βλέπει να εξελίσσεται, του Αχαιού τεχνικού της πρωτοπόρου Δόξας, Γιώργου Λαγού!

 

Γιώργο πως είδες την  ομάδα  σου την 3η αγωνιστική?

 

«Θα μιλήσω πρώτα για την ομάδα μου! Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια γιατί με εξαίρεση το πρώτα 35 λεπτά  που δεν ξεκινήσαμε καλά, μετά η ομάδα μας διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι, είχε κυκλοφορία, είχε τελικές φάσεις βάζοντας έξι γκολ, και κατά διαστήματα παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Έτσι  μείναμε μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας,  εκμεταλλευόμενη το «Χ» του Αίαντα στο Λαντζόι! Έχοντας βέβαια στόχο να μείνουμε εκεί μέχρι το φινάλε! Αυτό βέβαια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, εγώ εύχομαι τα παιδιά να έχουν υγεία γιατί και  προχθές είχαμε απουσίες(Γ. Πολίτης, Κάτσενος, Καλογερόπουλος) και όλο αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί  παιχνίδι με παιχνίδι η εικόνα μας βελτιώνετε!

Ο στόχος της Δόξας είναι ο πρωταθλητισμός ωστόσο πάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

 

Πόσο σας  τρομάζει τώρα πλέον η «μοναξιά» της κορυφής?

 

«Θα σας  έλεγα καθόλου, γιατί όπως σας προανέφερα, βλέπουμε  το πρωτάθλημα, παιχνίδι με παιχνίδι! Απλά τώρα καλούμαστε να διαχειριστούμε την κορυφή, αποδεικνύοντας κάθε αγωνιστική ότι αντέχουμε, και αξίζουμε ως ομάδα να βρισκόμαστε εκεί»!

 

Γενικότερα πως βλέπεις  έως τώρα τη ροή του πρωταθλήματος?

 

Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα φέτος, πιστεύω το καλύτερο των τελευταίων ετών με πολλές δυνατές ομάδες και πάμε για το καλύτερο! Αυτό βέβαια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως  είναι οι κάρτες και οι τραυματισμοί, που θα εχουν  οι  ομάδες  εκείνες που  θεωρούνται φαβορί».

 

Μιας και μίλησες  για φαβορί, αλήθεια υπάρχει?

 

«Είναι γεγονός από αυτά που έχουμε δει στις τρείς πρώτες αγωνιστικές δεν υπάρχει ξεκάθαρο  φαβορί, του τύπου Πανηλειακός, Αστέρας Αμαλιάδας η ΠΑΟΒ όταν έπαιζαν παλιότερα στην Α1! Καθώς βλέπουμε ομάδες όπως η Νίκη Τραγανού, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων και ο Αστέρας  Αμαλιάδας  να μην έχουν ξεκινήσει καλά στο φετινό πρωτάθλημα! Όμως αυτό δεν σημαίνει  ότι στην πορεία  δεν θα ανέβουν, και δε  θα διεκδικήσουν  είσοδο  στα πλει – οφ ανόδου! Για αυτό επαναλαμβάνω  ότι ακόμα  είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και σαφή  προγνωστικά»!

 

Υπάρχει  ομάδα που θα τις δίνατε το προβάδισμα?

 

«Έχω  δει σχεδόν  όλες τις ομάδες της Α1, και ανεξάρτητα από το προχθεσινό αποτέλεσμα με την Ολυμπιάδα Γουμέρου, ο ιστορικός Αίας  Γαστούνης μου  άρεσε περισσότερο! Έχει καλό έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ, το οποίο μπορεί να αντέξει  στο φετινό μαραθώνιο και στο τέλος να κερδίσει την άνοδο! Όμως  σας επαναλαμβάνω , ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα , καθώς  οδεύουμε προς την 4η αγωνιστική»!