Categories: Ψυχαγωγία

Γιώργος Λιανός: «Ήθελα να λήξω όλο αυτό το πράγμα φιλικά…»

Share

Στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών, ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε εκτός της εκπομπής Ελένη λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν, αλλά δεν έμεινε άπραγος. Καλεσμένος «Στη φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε πως πριν ακόμα του ανακοινωθεί επισήμως από τον Alpha, εκείνος είχε ξεκινήσει να κάνει τις επαφές του που καρποφόρησαν πολύ γρήγορα.

Πως βρέθηκε εκτός της εκπομπής «Ελένη»;

«Μετέφρασα την κίνηση κάποιου συνεργάτη σαν πληροφορία ότι υπάρχει μια αναστάτωση, οπότε εκεί κατάλαβα ότι έπρεπε να σηκώσω το τηλέφωνο και να παίρνω τηλέφωνο κόσμο. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να βρεθείς την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη περίσταση. Είχα αντιληφθεί ότι υπάρχει μια κινητικότητα γενικά, ότι υπάρχουν αλλαγές σχεδιασμού, τα οποία είναι λογικά όταν προσπαθείς να κάνεις μια ανασυγκρότηση σε μια εκπομπή. Το αφουγκράστηκα, μου ανακοινώθηκε μετά σε κάποια στιγμή. Πέρασαν νομίζω δύο μέρες, αλλά είδη είχα κάνει τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να δω ότι υπάρχει μια ευκαιρία.

Όταν μου ανακοινώθηκε, δεν ήθελα να αφήσω κάποια θέματα ανοιχτά, επειδή δεν έχω φύγει ποτέ από δουλειά τσακωμένος ή έστω να υπάρξει μια μικρή παρεξήγηση και ήθελα να λήξω όλο αυτό το πράγμα φιλικά. Εννοείται ότι δεν μένεις κάπου με το στανιό. Εγώ δηλαδή σαν άνθρωπος, επειδή είχα άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, δεν θα καθόμουν πάνω στο συμβόλαιο μου να πω «παιδιά όχι, ξεχάστε το με πληρώνετε». Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν ήμουν στα πλάνα έπρεπε να αποχωρήσω.»

Η επαφή με τον ΣΚΑΪ και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

«Όταν πήρα εγώ τηλέφωνο, στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» υπήρχαν ανοιχτές οι θέσεις ακόμα και των κριτών. Υπήρχε και η επιλογή, «για δες τι θα σου άρεσε», και λέω «πλάκα μου κάνετε». Μιλάω λοιπόν με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και μου λέει υπάρχει αυτό το ψάξιμο στις δύο συγκεκριμένες θέσεις, ή κριτής, ή παρουσιαστής. Τυχαίνει εκείνη τη στιγμή να είναι και το δεξί χέρι του Ατζούν στην Ελλάδα.

Μιλάμε τώρα για κατάσταση μέσα σε μια ώρα, τον γνωρίζω και κατά περίεργο τρόπο μοιάζω πάρα πολύ με τον Τούρκο παρουσιαστή του Τουρκία έχεις ταλέντο, ο οποίος είναι ένας τύπος κωμικός και αναζητούν άντρα κωμικό για τη συγκεκριμένη θέση. Ε, κάνω κι εγώ λίγο το χαβαλέ μου, υπενθυμίζω ότι είχα συμπαρουσιάσει το Wipe Out Ελλάδα – Τουρκία, το οποίο ήταν ένας άσσος από το μανίκι.»

Πηγή: zappit.gr