Lifestyle

Γιώργος Μαυρίδης & Κρίστη Καθάργια παντρεύονται λίγο πριν φύγουν για το Asian Express

Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα είναι ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια και όπως έγινε γνωστό ετοιμάζονται να παντρευτούν λίγο πριν ταξιδέψουν για το “Asian Expess”.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 6 Μαΐου, σύμφωνα με τη Μαρία Αντωνά και όσα είπε στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του για τη σύζυγό του, ότι: “Εγώ δεν έχω παιδί, αλλά έχει η γυναίκα μου από τον πρώην άντρα της. Δεν έχουμε παντρευτεί, γιατί μας έπιασε ο κορονοϊός. Εγώ έκανα την πρόταση γάμου. Έκανα πρόταση γάμου στη γυναίκα μου πριν φύγω για τα γυρίσματα της εκπομπής Into the Skin. Ήταν καλοκαίρι. Της είπα να με βοηθήσει να στήσω τις κάμερες για να κάνω μια δοκιμή. Είχα βάλει το δαχτυλίδι μέσα στα μπαλάκια που πετάμε στην Μόλυ και την Τσίχλα. Έβαλα την κάμερα να γράφει και είπα στην Κρίστη, να αρχίσει να πετάει μπαλάκια στα σκυλιά.

Δεν είχε καταλάβει τι γίνεται. Η Κρίστη νομίζει ότι με βοηθά στη δοκιμή για την παραγωγή και ότι δοκιμάζουμε τις κάμερες για την εκπομπή. Κάποια στιγμή πετάω το μπαλάκι που είχε το δαχτυλίδι. Το βρίσκει η Μόλυ και το φέρνει και αρχίζω να το ξετυλίγω. Με κοίταγε η Κρίστη. Έτρεμα από την αγωνία μου. Το ανοίγω, σκύβω, τη ρωτάω αν θέλει να γίνει γυναίκα μου. Έκανε 10 λεπτά να απαντήσει. Σοκαρίστηκαν. Μετά μας χειροκρόταγαν από κάποια μπαλκόνια. Έχω κρατήσει όλο τη στιγμή σε βίντεο. Δε ξέρω πότε είναι ο γάμος”.

πηγή:yupiii

Όλη η επικαιρότητα