Lifestyle

Γιώργος Νάιδας: Απόφαση – καταπέλτης 8 χρόνια μετά τον θάνατό του (VIDEO)

naidas.jpg
Ακούστε το άρθρο

Video σχετικό με το θάνατο του Γιώργου Νάιδα προβλήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου στο κανάλι Epsilon και την εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου νέου, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό παιχνίδι “Bar”, Γιάννης Θωμάς, μίλησε στη κάμερα της εκπομπής αναλύοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που απεφάνθη πως την ευθύνη για το θάνατο του Γιώργου Νάιδα, έχει ο γιατρός και η διοίκηση του νοσοκομείου. 


Το ΣτΕ μάλιστα, επικύρωσε αποζημίωση 350.000 ευρώ στα 4 μέλη της οικογένειας. Στους γονείς του Γιώργου Νάιδα και στα δυο αδέρφια του. 
Σε ανάρτηση της στο facebook η μητέρα του άτυχου νέου αναφέρει: 


Εύχομαι τέτοια χρήματα να μην τα πάρει κανένας άνθρωπος. Μπορεί να έχει τελεσιδικήσει η απόφαση, αλλά εμείς χρήματα δεν έχουμε εισπράξει ούτε ένα Ευρώ. Μόνο χαλάσαμε τις οικονομίες μιας ζωής για να δικαιωθεί το παιδί μου και χάρη στο Γιώργο μου, να υπάρχει ή άμεση μεταφορά με αεροκομιδή να σωθούν άλλοι άνθρωποι που κάνεις δεν τόλμησε μέχρι τώρα να τα βάλει με μια μικρή κοινωνία γιατρών“.

Δείτε το video με όλες τις λεπτομέρειες και τις δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας: ΕΔΩ

Όλη η επικαιρότητα