Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

Η κατάσταση του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.
Ακούστε το άρθρο

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία. Το περασμένο βράδυ η κατάστασης του επιδεινώθηκε εξαιρετικά και όπως λένε και οι πληροφορίες παρουσίασε πολύ σοβαρή επιπλοκή με την καρδιά του και οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να διασωληνωθεί.

Ο Γιώργος Τράγκας νοσηλεύεται για 6η ημέρα, είναι ανεμβολίαστος ενώ πάσχει και από σακχαρώδη διαβήτη. Στις 30 Νοεμβρίου, ο γνωστός δημοσιογράφος που μόλις είχε κολλήσει κορωνοϊό , βρισκόταν ακόμη ευδιάθετος στο σπίτι του. Το ίδιο και η σύζυγος του, Μαρία Καρρά, που βρίσκεται ακόμη σε καραντίνα στο σπίτι με ήπια συμπτώματα.

Μέχρι την Τετάρτη ο Γιώργος Τράγκας υποστηριζόταν αναπνευστικά με χορήγηση οξυγόνου, χωρίς όμως να έχει διασωληνωθεί.

Διασωληνώθηκε το βράδυ

Μέσα σε ελάχιστες ώρες και με δεδομένο το πρόβλημα της υγείας του η κατάσταση επιδεινώθηκε και το βράδυ χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Μάλιστα την είδηση επιβεβαίωσε και με ανάρτηση του ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, Ελεύθεροι Άνθρωποι, κ. Πάρις Κουρτζίδης.

«Ανήμερα των γενεθλίων μου, με βρίσκει η είδηση ότι πράγματι ο Γιώργος χθες βράδυ αργά χρειάστηκε να διασωληνωθεί, παρότι η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να βελτιώνεται. Μια καρδιακή επιπλοκή τελικά ήταν που ανάγκασε τους ιατρούς να πάρουν την απόφαση αυτή. Ο πρόεδρος Τράγκας επί 11 ημέρες έδειξε ότι… είναι σκληρός μαχητής. Θα βγει ΝΙΚΗΤΗΣ!».

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει ό ίδιος με ανάρτηση του, στις 30 Νοεμβρίου, ότι πάσχει από κορωνοϊό γράφοντας ότι χορεύει τανγκό με τον Covid – 19.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα