Γιώργος Βασιλείου: «Ύστερα από τρεις μήνες επέστρεψα στο σπίτι μου, είμαι βαθύτατα συγκινημένος»

vasileiou-sizigos.jpg

Όπως είναι γνωστό, ο Γιώργος Βασιλείου, ο «ταξίαρχος Θεοχάρης» που λατρέψαμε μέσα από το Καλημέρα Ζωή, δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Μπορεί ο ηθοποιός να είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος, ωστόσο δε χάνει το χαμόγελό του, έχοντας στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα. Πριν λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Μεταξά και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo.

«Το παλεύω αγόρι μου. Θέλω να πιστεύω πως είμαι όπως νιώθω. Δηλαδή καλά» εξομολογήθηκε στη Freddo με βραχνή φωνή και η σύζυγός του Λία πρόσθεσε: «Ο Γιώργος ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο θεραπείας και κάθε εβδομάδα θα κάνει μια θεραπεία και θα επιστρέφει στο σπίτι. Πιστεύουμε ότι σε 5-6 εβδομάδες θα έχουν ολοκληρωθεί οι βασικές θεραπείες».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι πήρε εξιτήριο μετά από τρεις μήνες, είπε: «Ύστερα από τρεις μήνες επέστρεψα σπίτι μου. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος, γιατί πατάω και πάλι στα δικά μου εδάφη. Όλο αυτό το διάστημα είχα στο πλευρό μου τη σύζυγο μου, τον βράχο μου, καθώς και τα δύο μου παιδιά. Είχα όμως στο πλευρό μου και τους χιλιάδες φίλους με τα μηνύματα συμπαράστασης που ,μου έστελναν. Γράψε, παιδί μου, ότι τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Γράψε ότι η αγάπη τους μου δίνει δύναμη και το παλεύω. Η αισιοδοξία και οι ελπίδες πεθαίνουν τελευταίες».

 

 

peoplegreece.com