Κόσμος

Γιόρταζε την θεραπεία του απ’ τον καρκίνο και… έπεσε από γκρεμό

Ακούστε το άρθρο

Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς αυτό που συνέβη έναν 31χρονο στην Αγγλία. Ο άνδρας κατάφερε να βγει νικητής από την μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο το πρώτο βράδυ που βγήκε να το γιορτάσει έπεσε από γκρεμό!

Ο λόγος για τον Άνταμ Φέντον, πατέρα τριών μικρών παιδιών, ο οποίος πέρασε τους προηγούμενους μήνες κάνοντας χημειοθεραπείες για να αντιμετωπίσει την »επάρατη νόσο», η οποία ήταν σε πολύ επιθετική μορφή και του είχε προσβάλλει την καρδιά, τους πνεύμονες και τους λεμφαδένες, με τους γιατρούς να μην του δίνουν πολλές ελπίδες.

Την πρώτη μέρα λοιπόν που του ανακοινώθηκε ότι πλέον είναι »καθαρός» βγήκε με τους φίλους του να το γιορτάσει.

Ωστόσο υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες έπεσε στο κενό από γκρεμό σε έναν βράχο που βρίσκεται στην μέση μιας παραλίας στην περιοχή Newquay.

Ο Φέντον φαίνεται να χάθηκε από τους φίλους του κατά τη διάρκεια της βραδιάς, και αυτοί υπέθεσαν ότι απλά πήγε σπίτι του.

Ωστόσο ένας άνδρας που έβγαλε βόλτα τον σκύλο του στην περιοχή τον εντόπισε πεσμένο.

»Είναι τραγικό. Ήταν τόσο καλά με την Κάρλι, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Είχαν τα πάντα» σημειώνει η μητέρα της συζύγου του άτυχου Φέντον.

Η οικογένεια εκφράζει την απορία πως ο Φέντον έπεσε από τον βράχο, αφού γνωρίζει την περιοχή πολύ καλά.

Πλέον οι φίλοι του έχουν ξεκινήσει εκστρατεία για να συγκεντρώσουν χρήματα προκειμένου να στηρίξουν την σύζυγο και τις μικρές του κόρες.

enikos

Όλη η επικαιρότητα