Ηλεία

Γιορτή από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας για την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου (PHOTOS)

Με ξεχωριστό τρόπο έκανε και φέτος την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας, δίνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι το κυνήγι δεν είναι ‘πόλεμος’, ενώ οι κυνηγοί με παρεΐστικη διάθεση ετοιμάζονται για τις εξορμήσεις τους στην φύση.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας διοργάνωσε γιορτή για την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, αφενός για να ανταλλάξουν ευχές οι κυνηγοί και αφετέρου για να έχουν πιο κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις.

Στήθηκαν ψησταριές

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας και συγκεκριμένα στον υπαίθριο χώρο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα γραφεία και πλημμύρισε από κόσμο.

Και όπως κάθε γιορτή, είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που υπόσχονται μία μοναδική βραδιά από την αρχή μέχρι το τέλος! Από νωρίς ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Μουσάς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έστησαν τις ψησταριές, άναψαν τα κάρβουνα και τα σουβλάκια μαζί με τους υπόλοιπους μεζέδες πήραν την θέση τους στην ψησταριά.

Οι κυνηγοί- μέλη του Συλλόγου αλλά και φίλοι δεν άργησαν να συγκεντρωθούν στο χώρο και πολύ σύντομα το γλέντι άναψε για τα καλά. Οι ψησταριές πήραν ‘φωτιά’, το κρασί έρεε άφθονο και οι κυνηγοί έκαναν τα προγνωστικά τους για την νέα κυνηγετική περίοδο, η οποία φαίνεται ότι ξεκίνησε καλά.

«Η κυνηγετική χρονιά που ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, είναι χρονιά αλλαγών και δράσεων για τον Σύλλογό μας σε όλους τους τομείς. Αλλαγές και δράσεις με την δύναμη που πηγάζει από την στήριξη των ίδιων των κυνηγών, που στηρίζουν τον Σύλλογό μας και τις πρωτοβουλίες και ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η ανταπόκριση των κυνηγών ήταν μεγάλη, γι’ αυτό και το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ανέλαβε την πρωτοβουλία να επαναλάβει την δράση, η οποία επίσης στέφθηκε από επιτυχία» σχολίασε ο κ. Μουσάς.

Η λαχειοφόρος

Τα μεζεδάκια και το κρασί ήταν προσφορά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και εκτός από το γλέντι πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

Σύμφωνα με την κλήρωση λοιπόν, ο αριθμός (446) κερδίζει ένα μπεκατσοπαντέλονο Toxotis, προσφορά του καταστήματος Βασίλης Μετζελόπουλος Pet-shop είδη κυνηγίου στην Αμαλιάδα.

Ο αριθμός (108) κερδίζει ένα μπεκατσοπαντέλονο προσφορά του καταστήματος Τρίμμης Γιώργος είδη κυνηγίου στον Πύργο.

Ο αριθμός (145) και ο αριθμός (294) κερδίζουν από πέντε κουτιά φυσίγγια προσφορά του καταστήματος Βασίλειος Ρουμελιώτης Κυνηγετικά είδη στην Αμαλιάδα.

Ο αριθμός (313) και ο αριθμός (476) κερδίζουν από ένα τσουβάλι κροκέτες ενέργειας, προσφορά του καταστήματος “Ο Συριόπουλος” ζωοτροφές στην Αμαλιάδα.

Ο αριθμός (177) κερδίζει ένα τσουβάλι κροκέτες, , προσφορά του καταστήματος  Τάκης Κότσιφας ζωοτροφές στην Αμαλιάδα.

Όλη η επικαιρότητα