ΕΠΣ Ηλείας

Γήπεδο στολίδι στο Γούμερο!

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες από τον δήμο Πύργου

Σε ένα γήπεδο… πραγματικό χαλί θα έχουν την ευκαιρία να αγωνίζονται οι παίκτες της Ολυμπιάδας Γουμέρου στη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα και αποκατάστασης στο σημείο που είχε υποστεί καθίζηση το γήπεδο, ολοκληρώθηκαν και η εικόνα που παρουσιάζει πλέον είναι εξαιρετική!  Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο αγωνιστικο90ς χώρος είχαν… «ξεσπιτώσει» τη  τοπική ομάδα που αναγκαζόταν να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της σε άλλα γήπεδα τον τελευταίο ενάμιση (αγωνιστικό) χρόνο.

Πλέον η Ολυμπιάδα Γουμέρου θα έχει την τύχη στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας να φιλοξενεί τους αντιπάλους της σε ένα αξιοζήλευτο γήπεδο…

Το γήπεδο και τον χλοοτάπητα επιθεώρησαν χθες ο αντιδήμαρχος Πύργου Νίκος Κοτσώνης μαζί με τον εντεταλμένο Σύμβουλο του δήμου για θέματα Αθλητισμού Γιάννη Αργυρόπουλο και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γουμέρου Άρη Γαβριλόπουλο.

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παραλάβουμε το δημοτικό γήπεδο το οποίο είναι ένα από τα πρώτα έργα που έχουμε υλοποιήσει σαν νέα δημοτική αρχή. Πρόκειται για ένα γήπεδο στολίδι για την ευρύτερη περιοχή του πρώην δήμου Ωλένης. Η επιθυμία των κατοίκων του Γουμέρου έγινε πραγματικότητα. Με αυτή την εξέλιξη δίνεται τεράστια ώθηση στην νεολαία της περιοχής να συνεχίσει αλλά και να στραφεί στον αθλητισμό, αποφεύγοντας τους διάφορους κινδύνους της σημερινής εποχής διαθέτοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα για ψυχική και σωματική άσκηση. Άλλωστε και οι προγονοί μας υπερτόνιζαν το νους υγιής εν σώματι υγιή. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την τοπική κοινότητα Γουμέρου για την αμέριστη εθελοντική βοήθεια που πρόσφεραν απλόχερα για την ολοκλήρωση των εργασιών», δήλωσε ο κ. Κοτσώνης.

Όλη η επικαιρότητα