Γ Εθνική

Γκάτζιος (Πανηλειακός): «Μεγάλη νίκη για εμάς!»

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε την νίκη επί του Πάτραι, ο προπονητής του Πανηλειακού, Θοδωρής Γκάτζιος.
Ακούστε το άρθρο

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε την νίκη επί του Πάτραι, ο προπονητής του Πανηλειακού, Θοδωρής Γκάτζιος.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων πααδέχτηκε ότι μετά από δυο άσχημα αποτελέσματα που ήρθαν στις καθυστερήσεις, η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του είναι εύθραυστη, ωστόσο άπαντες στην ομάδα δουλεύουν πάνω σε αυτό ώστε να μην ξανασυμβεί και κοιτάζουν κάθε ματς ξεχωριστά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Γκάτζιος;

«Παρουσιαστήκαμε σοβαροί, παίξαμε πολύ καλά. Δικαιούμασταν κι άλλο γκολ, χάσαμε ευκαιρίες, είχαμε και ένα δοκάρι. Και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη, γι΄αυτό πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μετά το 2-0, βγάλαμε τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό, διότι έπρεπε να προφυλαχθούν, καθώς δεν είναι 100% έτοιμοι. Δεχόμενοι το γκολ, επειδή είχαμε ισοφαριστεί στα προηγούμενα ματς, ψυχολογικά γυρίσαμε λίγο πίσω. Δεν θα γίνεται συνέχεια αυτό και δεν θα ξαναγίνει. Δουλεύουμε στη ψυχολογία των παιδιών. Έχουμε νέα παιδιά και άπειρα. Το Πάτραι έχει έμπειρους παίκτες. Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας».

Ξεχωρίζει ο Λούσκος

Εξελίσσεται στον απόλυτο φετινό πρωταγωνιστή του Πανηλειακού μέχρι τώρα και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πάρει τους ερυθρόλευκους από το χέρι στο σκοράρισμα βρίσκοντας δίχτυα για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λούσκος, με το προχθεσινό γκολ που σημείωσε έφτασε τα τρία και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του πίνακα του τετάρτου ομίλου των σκόρερ της Γ΄ Εθνικής, έχοντας ένα μόνογκολ λιγότερο από τους Πίσπα και Μπαρμπαρούση.

4: Πίσπας (Πανιώνιος), Μπαρμπαρούσης (Ρόδος)

3: Λούσκος (Πανηλειακός), Μπίτζας (1π) (Φοίνικας), Σαμπανέι (2π) (Πάτραι)

2: Γροντής (2π), Δερμιτζάκης (1π) (Αιολικός), Αλεξίου (Πυλί), Κάπλατζης (Φοίνικας), Δελαπόρτας (Ιάλυσος)

Παρελθόν ο Σαρρής από το Πάτραι

Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο προπονητής, Σταμάτης Σαρρής, από την ομάδα του Πάτραι, καθώς χθες το πρωί έθεσε την παραίτηση του στην διάθεσης της διοίκησης.

Αρχικά έγινε προσπάθεια για να πειστεί να συνεχίσει, όμως επέμενε και έτσι η παραίτηση έγινε δεκτή, με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Πανηλειακό να είναι και το τελευταίο του.

Όλη η επικαιρότητα