Ελλάδα

Γκάζι: Φοιτήτρια καταγγέλλει βιασμό αφού της έριξαν ουσία στο ποτό

Θύμα βιασμού καταγγέλλει ότι έπεσε μία 22χρονη φοιτήτρια. Η νεαρή από την Αλβανία διασκέδαζε το βράδυ της Τρίτης μαζί με φίλους της σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι. Εκεί την πλησίασε, όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, άνδρας αλβανικής καταγωγής.

Χωρίς να αντιληφθεί κανείς οτιδήποτε ο άνδρας έριξε στο ποτό της υγρό που έκανε την 22χρονη να ζαλιστεί. Η Αστυνομία εξετάζει το κατά πόσο το υγρό αυτό είναι το περίφημο «ναρκωτικό του βιασμού», το οποίο ζαλίζει σε λίγα λεπτά τις γυναίκες που το καταναλώνουν.

Κάποια στιγμή η κοπέλα διαμαρτυρήθηκε στους φίλους της ότι δεν αισθάνεται καλά και τότε εμφανίστηκε ο άνδρας και προθυμοποιήθηκε να πάει τη νεαρή στο σπίτι της. Εκείνος, ωστόσο, οδήγησε την 22χρονη σε δωμάτιο που βρίσκεται στο Γκάζι, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, τη βίασε.

Στη συνέχεια, την οδήγησε κάτω από άγνωστες συνθήκες, στο σπίτι της. Όταν η νεαρή συνήλθε άρχισε να θυμάται κάποια πράγματα από αυτά που βίασε και τα μετέφερε στη μητέρα της. Ακολούθησε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Πετραλώνων.

Πηγή: THETOC 

Όλη η επικαιρότητα