Αθλητισμός

«Γκαζώνει» για μεταγραφές ο Κόροιβος

bas.jpg

Σιγά σιγά ο Κόροιβος θα αρχίσει τις επόμενες ημέρες να… γκαζώνει, όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ του.

Άλλωστε μέσα στην εβδομάδα, ή στις αρχές της επόμενης το αργότερο, αναμένεται στην Αμαλιάδα ο Χάρης Μαρκόπουλος, για να μιλήσει με τη διοίκηση της ομάδας και να καθοριστούν οι κινήσεις που θα γίνουν, για να έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ ο Κόροιβος στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής μπάσκετ.

Πρώτα απ’ όλα φυσικά, ο Κόροιβος θέλει να παραμείνουν στο ρόστερ του οι αθλητές που τον βοήθησαν πέρυσι να φτάσει όχι μόνο στην παραμονή, αλλά και στα πλει οφ.

Και αυτό είναι κυρίως οι Κανονίδης, Γιαννακίδης, Ρούμπιο, Ματζέτ και Βασίλιεβιτς.

Όμως δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί αυτό, αφού οι συγκεκριμένοι αθλητές έχουν καλές προτάσεις από άλλες ομάδες και ότι είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει σύντομα.

Από κει και πέρα ο Κόροιβος θα προσπαθήσει να ενισχυθεί με καλούς Αμερικανούς και φυσικά να αποκτήσει και αθλητές που μπορούν να τον βοηθήσουν από την Ελληνική αγορά.

Καλοί αθλητές υπάρχουν, αλλά οι κινήσεις δεν θα πρέπει να αργήσουν πολύ, αφού μπορεί να χαθούν …

Η διοίκηση του Κόροιβου και ο Χάρης Μαρκόπουλος έχουν βάλει ως στόχο να αποκτήσουν πέρα από καλούς αθλητές και σωστά άτομα, προκειμένου να παραμείνει η ομάδα μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια και να βγάζει στο παρκέ, πέρα από ταλέντο, πάθος και δύναμη.

Περισσότερα πάντως θα μπορέσουμε να γράψουμε στα επόμενα ρεπορτάζ μας και ιδίως όταν αρχίσουν να βγαίνουν στην … δημοσιότητα οι πρώτοι στόχοι της ηλειακής ομάδας, από το μεταγραφικό παζάρι.

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

 

Όλη η επικαιρότητα