Categories: Lifestyle

Γκλέτσος: «Δεν είμαι ο σούπερ ηθοποιός, αλλά είμαι ο καλύτερος δήμαρχος»

Share

Για τις υποκριτικές του ικανότητες, αλλά και για τις ικανότητές του στην πολιτική, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «Ελένη» του Alpha από τη Χαλκίδα όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της εκστρατείας του για τη διεκδίκηση της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Ερωτηθείς αν θεωρεί τον εαυτό του καλό ηθοποιό, ο Απόστολος Γκλέτσος, που είναι και δήμαρχος Στυλίδας, απάντησε: «Νομίζω ότι έχω μια αξιοπρέπεια, δηλαδή, ούτε ο super ηθοποιός είμαι, αλλά δεν είναι και κανας… Δεν είμαι ο Κιμούλης, αλλά μπορώ να παίξω το τρίτο βιολί. Ας πούμε, αν με ρωτήσεις αν είμαι καλός Δήμαρχος, θα σου πω ότι είμαι ο καλύτερος. Δεν είμαι ταπεινός. Λέω τα πράγματα όπως τα πιστεύω».

Παραδέχθηκε ακόμα πως η ένταξή του στο επιτυχημένο σίριαλ «Το Τατουάζ» ήταν ιδανική για λόγους ψηφοθηρικούς, εν όψει περιφερειακών εκλογών, σχολιάζοντας πως «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και επισημαίνοντας πως «Με το Τατουάζ συνειρμικά ο κόσμος αρχίζει και θυμάται πράγματα».

Δήλωσε επίσης πολύ ικανοποιημένος από τον εαυτό του, καθώς όπως είπε «ξεκίνησα από το μηδέν και έχω φτάσει στο μισό, άντε να πάρει αμπάριζα η κόρη μου να φτάσει στο 1,2».

Όσο για το αν θεωρεί πως είναι καλός πατέρας, απάντησε: «Θα έλεγα ότι προσπαθώ να είμαι κακός πατέρας, αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω γιατί δεν έχω χρόνο να είμαι δίπλα της όσο θα έπρεπε να είμαι».

Πηγή: newsbeast