Categories: Πολιτική

«Gkletsos»: Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δημιούργησε την δική του εφαρμογή smartphone για τις εκλογές

Share

Με το σύνθημα «Πάρε τη δύναμη διακυβέρνησης στα χέρια σου» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Απόστολος Γκλέτσος δημιούργησε εν όψει εκλογών, την δική του εφαρμογή για «smartphones».

Στην εφαρμογή «Gkletsos», που διατίθεται δωρεάν στο Play Store, ο πολίτης σε πραγματικό χρόνο μπορεί να ενημερωθεί για όλες τις δράσεις και τις απόψεις της «Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης», του συνδυασμού του κ. Γκλέτσου, ενώ έχει τη δυνατότητα να στείλει μηνύματα, να σχολιάσει, να κάνει παράπονα ακόμα και να ζητήσει παρεμβάσεις. Οι επισκέπτες της εφαρμογής μπορούν επίσης να παρακολουθούν σε real time όλες τις εκδηλώσεις και ομιλίες του κ. Γκλέτσου όπως και να συνδεθούν με τα social media του ίδιου αλλά και των υποψηφίων του συνδυασμού.

Η εφαρμογή σχεδιάστηκε από την ομάδα καινοτομίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της «Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης», η οποία εξασφάλισε την προβλεπόμενη άδεια από την Google για την διαχείριση προσωπικών δεδομένων και στόχος του Δημάρχου Στυλίδας είναι να μπορεί κάθε νέος αλλά και γέροντας που δεν έχει email να επικοινωνεί μαζί του και να του εκθέτει τις σκέψεις του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληκτρολογήσουν «Gkletsos» στο Play Store και να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή ενώ σύμφωνα με τους συνεργάτες του κ. Γκλέτσου, σύντομα θα διατίθεται και για λογισμικό IOS.

Πηγή: protothema