Ηλεία

Γλύφα: Δεν προέκυψε… διακίνηση για τους Τούρκους

Δεν προέκυψε, τίποτα το επιβαρυντικό σχετικά με τυχόν υπόθεση διακίνησης μεταναστών, για τους τρεις Τούρκους, που το σκάφος τους τα ξημερώματα της περ. Πέμπτης κόλλησε στην ξέρα έξω από τη Γλύφα.

Την Παρασκευή οι δύο εκ των τριών, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν τους άσκησε δίωξη για κάποια κατηγορία και στη συνέχεια επέστρεψαν στο Λιμεναρχείο Κυλλήνης όπου θα παραμείνουν μέχρι να τακτοποιηθούν κάποια απαιτούμενα έγγραφα, τα οποία ισχυρίστηκαν ότι καταστράφηκαν όταν το σκάφος διαλύθηκε στην ξέρα της Γλύφας…

Ο ένας εκ των τριών δεν οδηγήθηκε καν στην Εισαγγελία και από το πρωί της Παρασκευής είχε ήδη δρομολογηθεί η διοικητική του απέλαση, αφού δεν προέκυπτε κάποιο ποινικό αδίκημα. Οι άλλοι δύο υποστήριξαν ότι είχαν ξεκινήσει με το συγκεκριμένο σκάφος από την Κωνσταντινούπολη το οποίο είχε πουληθεί και θα παραδίδονταν στο Μαυροβούνιο.

Οι δύο Τούρκοι θα αφεθούν ελεύθεροι ενδεχομένως και εντός του Σαββατοκύριακου, μόλις τακτοποιηθεί το θέμα με τα έγγραφά τους.

Ερωτηματικά, πάντως προκαλεί η κατάσταση του σκάφους, το οποίο θα ήταν αρκετά δύσκολο να ολοκληρώσει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι…

Όλη η επικαιρότητα