Ελλάδα

Γλυφάδα: «Παρακαλούσα να με σκοτώσουν» λέει η αστρολόγος που έπεσε θύμα ληστείας

«Δεν έχω τίποτα, μου πήραν ακόμα και ό,τι είχα στην τσάντα μου… Ούτε ρολόι να δω την ώρα» δηλώνει - Δείτε βίντεο
Ακούστε το άρθρο

«Παρακολούσα να με σκοτώσουν, ήξερα ότι μου τα πήραν όλα. 100.000 ευρώ και κοσμήματα», δηλώνει η αστρολόγος Βάσω Νικολαΐδου η οποία έπεσε θύμα ληστείας στη Γλυφάδα, όπως γράφει το protothema.gr.

Οι ληστές που μπήκαν στο σπίτι της στη Γλυφάδα, πριν από δύο μέρες, και της τα πήραν όλα, όπως τονίζει. Άλλωστε, οι δράστες φαίνεται πως είχαν ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο καθώς φαίνεται να γνώριζαν ότι η γυναίκα στο σπίτι είχε χρήματα και κοσμήματα. Έτσι, αφού άρχισαν να την απειλούν ότι θα της κάνουν κακό και να τη χτυπούν, κατάφεραν να εντοπίσουν ένα χρηματοκιβώτιο.

Ο ένας από τους δράστες απειλούσε συνεχώς τη γυναίκα ότι θα της κάνει κακό και την κρατούσε ακινητοποιημένη στα χέρια και στα πόδια, σφίγγοντάς τα δυνατά με τα χέρια του, και το άλλο μέλος της συμμορίας συνέχιζε να ψάχνει. Όταν κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο για να κλέψουν εξαφανίστηκαν και η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία.

«Δεν έχω τίποτα, δεν έχω ούτε δραχμή. Μου πήραν ακόμα και ό,τι είχα στην τσάντα μου… Ούτε ρολόι να δω την ώρα», δήλωσε στο Live News η αστρολόγος.

Δείτε βίντεο:

Η 55χρονη αστρολόγος ήταν στο σαλόνι όταν εισέβαλε στη μονοκατοικία ο ένας από τους ληστές. «Τα δύο άτομα τα είδα. Το ένα δεν φορούσε κουκούλα.Μπήκε πρώτα ο ένας, με έδεσε, με ακινητοποίησε, άνοιξε στον δεύτερο. Τον τρίτο δεν τον είδα», συμπλήρωσε για τους ληστές που άρχισαν να αδειάζουν το σπίτι, όσο η 55χρονη παρέμενε ακινητοποιημένη.

Της εξήγησαν πως δεν ήθελαν να της κάνουν κακό, αρκεί να κάνει ακριβώς ό,τι της πουν. «Προσπάθησα να πέσω απ’ τον καναπέ, μου είπαν ”μην κουνηθείς”. Ήξεραν πού είναι το χρηματοκιβώτιο, ύστερα τους είδα με τους γκασμάδες που το πήραν από το υπόγειο», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, η Βάσω Νικολαΐδου ισχυρίζεται ότι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη ληστεία προέρχεται από το στενό της περιβάλλον, καθώς, όπως περιγράφει, οι δράστες ήταν «διαβασμένοι». «Είχαν πάρει πληροφορίες. Ήξεραν πού είναι τα πάντα. Ήξεραν πού είναι το χρηματοκιβώτιο, πού έχω τα πράγματα, πώς ανοίγει το γκαράζ».

Πάντως, γείτονας, μάρτυρας κλειδί, υποστήριξε ότι όχι μόνο είδε τους ληστές, αλλά τους φωτογράφισε κιόλας. Οι αστυνομικοί που έχουν στα χέρια τους υλικό, εξετάζουν την υπόθεση, προσπαθώντας να βρουν τους δράστες.

Όλη η επικαιρότητα