Μπάσκετ

GNN 3on3 streetball «Λάμπης Μιχαλακόπουλος»: Πρεμιέρα με σούπερ θέαμα

Με τα παιχνίδια των ομίλων, που ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικά και αμφίρροπα, ξεκίνησε χθες στην κεντρική πλατεία του Πύργου για 6η συνεχόμενη χρονιά το GNN STREETBALL.

Το φετινό τουρνουά αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία καθώς θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη ενός συνανθρώπου μας που τόσο άδικα, έφυγε από τη ζωή.

Οι διοργανωτές του τουρνουά Νίκος Συναδινός, Νίκος Τσίτσος και Γρηγόρης Κακολύρης αναγνωρίζοντας την δράση και την προσφορά του Λάμπη Μιχαλακόπουλου αποφάσισαν πως το φετινό τουρνουά θα φέρει το όνομά του.

Η κίνηση αυτή είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής στην μνήμη του, καθώς υπήρξε μια εξαίρετη προσωπικότητα με σπουδαία πορεία και μεγάλη αγάπη για τον τοπικό αθλητισμό.

Νίκος Συναδινός : «Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να αφιερώσουμε το τουρνουά στην μνήμη του Λάμπη Μιχαλακόπουλου»

Για το 6ο GNN STREETBALL στην κεντρική πλατεία του Πύργου μας μίλησε ο Νίκος Συναδινός, που στάθηκε στην παρουσία πολλών νέων παιδιών, αλλά και στο γεγονός ότι το τουρνουά είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Λάμπη Μιχαλακόπουλου.

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από το 6ο GNN στην πλατεία του Πύργου αφού φέτος είχαμε τις περισσότερες ομάδες από κάθε άλλη χρονιά και το πιο ευχάριστο για μένα προσωπικά, αλλά και τους συνεργάτες μου, είναι ότι οι περισσότερες ομάδες αποτελούνται από μικρά παιδιά, U15 και U18. Το τουρνουά αφιερώνεται στην μνήμη του Λάμπη Μιχαλακόπουλου, ενός ανθρώπου που άφησε το δικό του στίγμα στον τυπικό αθλητισμό. Να θυμηθούμε την παλιά ΓΕΠ, τις ένδοξες εκείνες ημέρες, που ήταν βασικός πυλώνας της ομάδας. Μικρός εγώ δίπλα του, όπως και άλλοι, μαθαίναμε τα μυστικά του μπάσκετ. Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω γι’ αυτόν είναι να αφιερώσω αυτό το τουρνουά στην μνήμη του.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας, και βασικά τους τρεις μεγάλους. Τον πρώτο που είναι ο Μπεβούδας Group Company, αλλά και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και την ΗΛΒΙΓΑΛ. Οι χορηγοί μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς, βγάζουν χρήματα και μας τα δίνουν για να κάνουμε αυτή την διοργάνωση, που έχει πολύ μεγάλο κόστος. Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, αφού χωρίς αυτούς θα ήταν δύσκολο να γίνει το GNN. Θα ήταν πιο φτωχό χωρίς την βοήθειά τους».

Όλη η επικαιρότητα