Γεύσεις Παρουσίαση Επιχείρησης

Γνωρίστε το νέο, πλούσιο μενού του Sherlock all day bar!

Ακούστε το άρθρο

Στην καρδιά της πόλης μας, εκεί όπου στεγάζονται οι παλμοί της διασκέδασης και του καλού καφέ, το Sherlock all day bar, συνεχίζει να μας κάνει την καλύτερα παρέα στις εξόδους μας. Είναι ένα από τα μαγαζιά που διαγράφουν δυναμική παρουσία στον χώρο… του καφέ, του ποτού, του κοκτέιλ αλλά και του φαγητού με την ηρεμία και την διασκέδαση να συνδυάζονται εξαιρετικά!

Ο χώρος διακοσμημένος με το πιο εκλεπτυσμένο γούστο και η εξυπηρέτηση πάντα άψογη. Βρεθείτε και εσείς στους χώρους του Sherlock all day bar, σε ένα οικείο και ζεστό περιβάλλον, φροντίζοντας πάντα για την καλύτερη φιλοξενία των πελατών.

Η νέα σεζόν επιβάλλει νέες προσθήκες στον ήδη πλούσιο κατάλογο του καταστήματος. Έτσι λοιπόν το Sherlock, μας προσκαλεί να γνωρίσουμε το νέο μενού που ετοίμασε για εμάς, και το οποίο είναι γεμάτο εκλεκτές προτάσεις και λαχταριστά πιάτα στην μοναδική τιμή των 4,95 ευρώ. Καθημερινά μετά τις 11:00, ανακαλύψτε μια ξεχωριστή εμπειρία γευσιγνωσίας και επιλέξτε ανάμεσα σε εδέσματα, φτιαγμένα με τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες.

Όλη η επικαιρότητα