Γνωστός στις αρχές ο Ηλείος που κακοποίησε την πρώην σύντροφό του

Share

Ηλείος που έχει απασχολήσει αρκετές φορές την Αστυνομία στο παρελθόν φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που κακοποίησε την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του έξω από σχολείο, προκαλώντας της σοβαρά χτυπήματα που την κράτησαν για μέρες στο Νοσοκομείο.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, το συμβάν αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά μιας και έχουν υπάρξει καταγγελίες της συγκεκριμένης γυναίκας για βιαιοπραγία και παλαιότερα. Ο άνδρας αυτός που κατάγεται από περιοχή της Ηλείας, έχει απασχολήσει την Αστυνομία πολλάκις για υποθέσεις ναρκωτικών και άλλα.

Ο δράστης χτύπησε βάναυσα την άτυχη γυναίκα μπροστά στα μάτια γονέων που περίμεναν για να παραλάβουν τα παιδιά τους σε σχολείο κοντά στο πρώην ΑΤΕΙ Πατρών. Τις προηγούμενες μέρες η σύζυγός του πήγε σε Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας, συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον δικηγόρο της, προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό!

Ο άνδρας εμφανίστηκε ξαφνικά και άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο και να τη βρίζει χυδαία. Οι άλλες μανάδες τα έχασαν και καλούσαν σε βοήθεια, αλλά ο δράστης είχε καταφέρει πολλά χτυπήματα που έστειλαν την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο, με μαύρα μάτια και μώλωπες και σε άλλα σημεία του προσώπου.

Μητέρες μαθητών, προσπάθησαν να τον σταματήσουν όμως αυτός κατάφερε και έφυγε πριν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. φτάσουν στο σημείο.

Αφότου πήρε εξιτήριο, κατάφερε να πάει στην ΕΛ.ΑΣ. να κάνει την καταγγελία και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του άνδρα, οπότε θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.