Ψυχαγωγία

GNTM 5: Μοντέλο 79 ετών εντυπωσίασε τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση

Η κυρία Τίτσα Λάβδα ξεχώρισε στην πρεμιέρα!
Ακούστε το άρθρο

Το GNTM μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικές αλλαγές και η πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου δεν αποτέλεσε εξαίρεση αφού, για πρώτη φορά στην ιστορία του ριάλιτι, τα ηλικιακά όρια του διαγωνισμού επιτέλους εξανεμίστηκαν. 

Στο χθεσινό επεισόδιο η 79χρονη Τίτσα Λάβδα, με σπουδές στο μπαλέτο, βρέθηκε απέναντι στους κριτές αποσπώντας αποθεωτικά σχόλια.

Η κα Λάβδα είχε έρθει στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ το 1962 ανοίγοντας δύο σχολές χορού στην Αττική. Στην πρώτη φάση των οντισιόν πόζαρε με ρούχα και μαγιό και η κριτική επιτροπή την πέρασε στην επόμενη φάση χωρίς δεύτερη σκέψη. Μάλιστα η guest της κριτικής επιτροπής Σοφία Χατζηπαντελή είχε δώσει την έγκρισή της από την πρώτη κιόλας εμφάνιση.

«Η ηλικία πλέον στη μόδα – δεν ξέρω αν έχετε μάθει τα νέα – δεν έχει καμία σημασία. Τα στερεότυπα έχουν σπάσει. Το θέμα είναι εσείς έχετε το στομάχι να μπείτε σε αυτόν τον διαγωνισμό; Να ποζάρετε; Να βάλετε ρούχα;» την ρώτησε η Βίκυ Καγιά.

«Τρελαίνομαι!» της απάντησε το υποψήφιο μοντέλο. «Δεν μετράει μόνο η ομορφιά ή το στυλ αλλά και η προσωπικότητα», πρόσθεσε.

«Έχω γλεντήσει πάρα πολύ στη ζωή μου και έχω κατορθώσει και πάρα πολλά πράγματα που ήθελα», είπε η κυρία Λάβδα ήρθε στις οντισιόν με την κόρη της. «Όταν ανακοίνωσα στις φίλες μου ότι θα δηλώσω συμμετοχή στο GNTM έμειναν με το στόμα ανοικτό. Και τους είπα “μην τρομάζετε, θα πάω και θα περάσω και θα κοιτάξω να πάρω και τέσσερα ναι”» σχολίασε στον φακό και έτσι ακριβώς έγινε.

Όλη η επικαιρότητα