Categories: Lifestyle

GNTM: Χαμός στο Twitter για τη “μαζική φυγή” των μοντέλων – “Στο τέλος θα μείνει μόνο η Καγιά”

Share

Γεμάτο ανατροπές και… μαζικές οικειοθελείς αποχωρήσεις ήταν το νέο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Δευτέρας (24/10), μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που επεισοδίου είχαμε μία ακόμη οικειοθελή αποχώρηση από το σπίτι.

Συγκεκριμένα, η Αλεξία Κουβέλα ανακοίνωσε ότι πρέπει να φύγει από το ριάλιτι μοντέλων. Η ίδια εξήγησε τον λόγο της οικειοθελούς της αποχώρησης, λέγοντας στην κάμερα του GNTM:

“Σήμερα περνάω μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα, γιατί οι εξωτερικές υποχρεώσεις και, συγκεκριμένα, η επιχείρησή μου, με τραβάνε προς τα εκεί. Επί της ουσίας, το θέμα είναι οικονομικό με την επιχείρησή μου, αλλά και η διαχείριση των κοριτσιών. Λανθασμένα πίστεψα ότι μπορούσα να είμαι εδώ και ότι μπορώ να αφήσω κάποια άτομα έξω να με βοηθήσουν, δυστυχώς δεν έγινε έτσι. Είναι το πρώτο plus-size πρακτορείο μοντέλων, θέλει τρέξιμο!”.

GNTM: Η αποχώρηση της Αλεξίας

Η φωτογράφηση των επίδοξων μοντέλων ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, με το σετ να τις θέλει CEO που πουλάνε καρπούζια.

Στο πλατό δεν έλειψαν νέα απρόοπτα, με τη Νικόλ να ανακοινώνει ότι θα πρέπει να αποχωρήσει και εκείνη από τον διαγωνισμό για να βρεθεί στον Καναδά λόγω προβλήματος υγείας ενός κοντινού της προσώπου.

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά διέκοψε τη διαδικασία, και μαζί με τους Γιώργο Καράβα και Τάσο Σοφρωνίου προανήγγειλαν δομικές αλλαγές στον διαγωνισμό, μετά τις αλλεπάλληλες οικειοθελείς αποχωρήσεις.

GNTM: Η αποχώρηση της Νικόλ

Όπως ήταν λογικό, οι χρήστες του Twitter, δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το μαζικό “κύμα” οικειοθελών αποχωρήσεων των μοντέλων.

GNTM: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Tags: GNTMGNTM 5