Categories: Ψυχαγωγία

GNTM: Έκλαψαν όλες εκτός από το μοντέλο που αποχώρησε – Σπόντες της Καγιά για… αντίο

Share

Με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο, γεμάτο εκπλήξεις, επέστρεψε το GNTM το βράδυ της Δευτέρας (14/11), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Τα επίδοξα μοντέλα “ρίχτηκαν” ξανά στη μάχη, διεκδικώντας την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας, αλλά και προσπαθώντας να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο σπίτι του GNTM.

Στη νέα δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια κλήθηκαν να συνεργαστούν με τον Εμάνουελ, μέσα σε μία ντουζιέρα με τρεχούμενο νερό, για την καμπάνια BSB Jeans.

Η Βικτώρια έκανε χρήση του μειονεκτήματος και καλέστηκε να διαλέξει δύο κορίτσια, που θα έχουν το μισό χρόνο στη διάθεσή τους. Αρχικά αιτιολόγησε τις επιλογές της με το σκεπτικό, ότι θέλει να δει πώς θα ανταπεξέλθουν στον μειωμένο χρόνο, ωστόσο στη συνέχεια φάνηκε πως οι επιλογές της ήταν στρατηγικές.

Ο φωτογράφος Βαγγέλης Ξαφίνης ζήτησε από τα μοντέλα να προσέξουν την κίνησή τους και να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους, ενώ την ίδια στιγμή έπρεπε να αναδείξουν τα BSB Jeans κομμάτια, που τους είχαν δοθεί. Ωστόσο, η συγκεκριμένη φωτογράφιση δεν φάνηκε τόσο εύκολη για τις κοπέλες, καθώς τελικά ήταν ένα απαιτητικό project.

Στο πλατό βρέθηκε ως guest κριτής ο fashion editor και fashion consultant, Μιχάλης Πάντος. Πολλές από τις φωτογραφίες των κοριτσιών εντυπωσίασαν τους κριτές με την εικόνα της Ραφαέλας να αποτελεί αφορμή για μεγάλη διαφωνία ανάμεσα στα μοντέλα.

Συγκεκριμένα Βικτώρια χαρακτήρισε την φωτογραφία της Ραφαέλας, η οποία πήρε εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές, ως πρόστυχη, με την Ραφαέλα να αντιδρά έντονα.

GNTM: Ποιο μοντέλο αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Στο πλατό η κριτική ήταν πολύ σκληρή, με τους κριτές να δυσκολεύονται ιδιαίτερα για τις αποφάσεις τους. Οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας, διαφώνησαν μεταξύ τους και οι απόψεις τους σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα σε κάποιες φωτογραφίες ήταν διαφορετικές.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ομόφωνη γνώμη των κριτών η Ζωή είχε τη χειρότερη απόδοση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πρόωρα από το ριάλιτι μόδας.

Στο τέλος της διαδικασίας, όλα σχεδόν τα μοντέλα ξέσπασαν σε κλάματα, εκτός από τη Ζωή, ενώ η Βίκυ Καγιά κριτίκαρε έντονα την “παθητική” στάση του μοντέλου.

Tags: GNTMGNTM 5