Categories: Ψυχαγωγία

GNTM: Η Σοφία Χατζηπαντελή ζήτησε δημόσια συγγνώμη σε παίκτρια μέσω Instagram

Share

Η Σοφία Χατζηπαντελή αποτελεί ένα μοντέλο με μεγάλη καριέρα στις πασαρέλες του εξωτερικού και έχει ήδη καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του “GNTM 5”.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το ξεκίνημα του ριάλιτι μοντέλων, η θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή δεν θα είναι μόνιμη. Το μοντέλο θα αποχωρήσει μετά το τέλος των οντισιόν και στη συνέχεια, θα υπάρξουν κάποια guest της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή της, αλλά και να ζητήσει συγγνώμη όταν καταλάβει ότι έχει αδικήσει.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την προβολή των τελευταίων οντισιόν του GNTM, η ίδια δημοσίευσε ένα Instagram story, ζητώντας συγγνώμη από μια διαγωνιζόμενη.

Συγκεκριμένα, η ίδια τάγκαρε τη Βίκυ Καγιά, ανήρτησε τη φωτογραφία μιας διαγωνιζόμενης, στην οποία έδωσε αρνητική ψήφο, και υπογράμμισε πως οι υπόλοιποι κριτές είχαν τελικά δίκιο.

“Νομίζω πως είχατε δίκιο για αυτή την κοπέλα. Για να είμαι ειλικρινής, μόλις είδα το επεισόδιο και τώρα καταλαβαίνω τι εννοούσατε. Η ενέργειά της ήταν τόσο φρέσκια. Ίσως είχα μία δύσκολη μέρα, συγγνώμη!!! Τι θετικό και γλυκό κορίτσι!! Κάποιος να στείλει το προφίλ της στο Instagram”, έγραψε χαρακτηριστικά.

GNTM: Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Ένα νέο επεισόδιο του GNTM 5 θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (03/10) στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Στο trailer που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τους κριτές να υποδέχονται νέες διαγωνιζόμενες, με πολλά όνειρα και πάθος. Μεταξύ αυτών μια νεαρή κοπέλα με λεύκη, αλλά και μία ακόμη, η οποία θα κερδίσει την καρδιά και τη Wildcard της Σοφίας Χατζηπαντελή.

GNTM: Το ID Catwalk και η απουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή

Στη συνέχεια, ακολουθεί το ID Catwalk, με τον ανταγωνισμό να είναι τεράστιος. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν βρίσκεται πια στην κριτική επιτροπή.

Στο ID Catwalk, οι διαγωνιζόμενες καλούνται να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές επιλογές και την προσωπικότητά τους. Ποια μοντέλα θα εντυπωσιάσουν τους κριτές και ποια θα “χαντακωθούν” με το στυλ τους;

GNTM: Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου (03/10)