Ψυχαγωγία

GNTM: Το τρανς μοντέλο που εντυπωσίασε τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι»

Η 28χρονη Έβελιν από την Κύπρο συγκίνησε με την προσωπική της ιστορία
Ακούστε το άρθρο

Η Έβελιν Κλεάνθους είναι μία τρανς γυναίκα από την Κύπρο, η οποία πήγε στις audition του GNTM για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η 28χρονη σε ηλικία μόλις 6 ετών, μετά από μια ερώτηση του πατέρα της, συνειδητοποίησε πως δεν ένιωθε αγόρι και πλέον δηλώνει «ατρόμητη τρανς γυναίκα που θα κατακτήσει τον κόσμο».

Στέλνοντας το δικό της μήνυμα, κέρδισε τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση.

«Δήλωσα συμμετοχή στο GNTM γιατί θέλω να δείξω σε όλο τον κόσμο πόσο πολύ πρέπει να αποδέχονται τον εαυτό τους και να δώσω σε όλα τα τρανς άτομα ένα μήνυμα δύναμης», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όπως καταλαβαίνετε, είμαι τρανς γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως τρανς κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Πέρασα βάσανα. Φίλοι που μου το έπαιζαν φίλοι. Μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ κι είμαι περήφανη για αυτό που είμαι».

«Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου. Πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα, ήταν όταν ήμουν έξι χρονών. Βλέπαμε τηλεόραση με την οικογένειά ου κι ο πατέρας μου ξαφνικά με ρωτά αισθάνεσαι γυναίκα; Εκείνη την ώρα θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, έτρεξα πάνω στο δωμάτιο, τυλίχτηκα κι είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Δείτε την audition της

Όλη η επικαιρότητα