Ηλεία

ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού: Ο γεωπόνος Παν. Παρασκευόπουλος αναλαμβάνει νέος πρόεδρος του οργανισμού

Ακούστε το άρθρο

Ο γεωπόνος και στέλεχος της διοίκησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, είναι ο νέος πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού, όπως αποφασίστηκε χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης υπό τον αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γ. Γεωργιόπουλο, παρουσία και των προέδρων των ΤΟΕΒ της Ηλείας.

Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιόπουλος, η ΠΕ Ηλείας ανέλαβε την πρωτοβουλία να λύσει το πρόβλημα, λόγω αδυναμία του υπουργείου και της Αποκεντρωμένης, εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον νέο πρόεδρο.

«Το πρόβλημα είναι γνωστό. Οι εργαζόμενοι είναι σε επίσχεση, ο πρόεδρος έχει παραιτηθεί πολλές φορές για λόγους υγείας και μένει μόνο και μόνο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κρίσιμα ζητήματα. Από τη στιγμή που το υπουργείο και οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης δεν μπορούσαν να καλύψουν τις θέσεις των μελών και του προέδρου, η Περιφέρεια έχει την υποχρέωση να προτείνει νέο ΔΣ και πρόεδρο, κάτι χρειαζόταν συναίνεση εκ μέρους των προέδρων προκειμένου να εξομαλυνθούν οι τεταμένες σχέσεις», είπε και ανέλυσε το σκεπτικό της νέας επιλογής.

Ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος

«Η πρότασή μας είναι ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, γεωπόνος και στέλεχος της διοίκησης της Περιφέρειας. Γνωρίζει τα προβλήματα και εργάζεται στο τμήμα Εγγείων Βελτιώσεων τον τελευταίο καιρό, πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να έχουμε ομαλή διαδοχή και να εξομαλυνθεί η λειτουργία του ίδιου του οργανισμού. Οι πρόεδροι συμφώνησαν σε ένα πλαίσιο όρων συνεννόησης που ετέθησαν μεταξύ μας προκειμένου να αντιμετωπιστούν το πρώτο διάστημα τα επείγοντα ζητήματα», σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κλίμα συναίνεσης ώστε να ξεκινήσει δίχως προβλήματα η ερχόμενη καλλιεργητική περίοδος.

Όλη η επικαιρότητα