Ελλάδα

Γονείς Παύλου Φύσσα: «Το γραφείο δολοφόνων το έχουν, ας τους δώσουμε και άδεια»

Λίγες ώρες μετά την πρόταση της εισαγγελέως, η οποία ζήτησε την απαλλαγή των πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά και των συγκατηγορουμένων του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η  μητέρα του 34χρονου μουσικού, ξεσπά, μιλώντας στο OPEN TV και τη Σοφία Φασουλάκη: «Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται και το πρώτο συναίσθημα  είναι ντροπή. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Τίποτε άλλο. Με όλα αυτά που ακούστηκε και αν δεν έχει στοιχεία στα χέρια της και αν δεν είναι όλα τόσο ξεκάθαρα και φανερά. Μόνο λοιπόν δικαιοσύνη δεν ήταν αυτό… Πάλι καλά που νομίζω αντέξαμε μέχρι αυτό το σημείο που αντέξαμε….»

Η Μάγδα Φύσσα αναρωτιέται πως η εισαγγελέας δεν είδε το τάγμα εφόδου της Νίκαιας και χαρακτήρισε συμπτωματική την παρουσία του Γιώργου Ρουπακιά στο Κερατσίνι. Μάλιστα, όπως λέει, με την πρότασή της, σκότωσε για μία ακόμη φορά τον Παύλο.

«Ενιωσα χθες, ένιωσα πάρα πολλές φορές το μαχαίρι αυτό να πηγαινοέρχεται. Μια στον Παύλο, μία σε μένα, μία στο κοινό, μία στους φίλους, μία στην αδελφή του. Αυτό το πράγμα ένιωθα να πηγαινοέρχεται, γύρω γύρω, είμαι σίγουρη ότι μάτωσε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μάτωσε χθες… Ξέρει παρά πολύ καλά ότι δεν είναι αλήθεια. Ότι πήγε με εντολή από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο, γνώριζε παρα πολύ καλά τι θα πάει να κάνει. Οπότε τι; Βεβαίως και τον ξαναμαχαίρωσε τον Παύλο χθες. Και τον μαχαίρωσε εκείνη, η ίδια».

Όμως, και ο πατέρας του Παύλου Φύσσα αισθάνθηκε ότι με την πρότασή της η εισαγγελέας όχι μόνο δεν απέδωσε δικαιοσύνη, αλλά νομιμοποίησε τη Χρυσή Αυγή. Ο Παναγιώτης Φύσσας ανέφερε χαρακτηριστικά στο OPEN TV και τη Σοφία Φασουλάκη: «Θα ήθελα να ήξερα η εισαγγελέας, εάν τύχαινε στο δικό της το παιδί αυτό το πράγμα, θα έπαιρνε μία τέτοια απόφαση να κάνει αυτή την πρόταση; Θα ήθελα να το ήξερα αυτό το πράμα… Δίνει λαβή στους δολοφόνους. Να γίνουν και πιο πολλοί. Να τους βγάλουμε και μία άδεια. Ετσι και αλλιώς το γραφείο το έχουν, δολοφόνων. Να τους δώσουμε και μία άδεια».

Και οι δύο τώρα, όπως λένε, περιμένουν την ετυμηγορία του δικαστηρίου, η οποία εκτιμάται ότι θα εκδοθεί στον ερχόμενο Μάιο.

via

Όλη η επικαιρότητα