Lifestyle Smile

Gordon Ramsay ,ο γνωστός Σεφ απόλαυσε την Αθηναϊκή Ριβιέρα

Ακούστε το άρθρο

Σε ξενοδοχείο στο Καβούρι μένει τις τελευταίες μέρες ο διάσημος σεφ που εξακολουθεί να κάνει γυρίσματα για την εκπομπή «Gordon, Gino and Fred’s road trip»
Χαλαρός, φορώντας βερμούδα και t-shirt εμφανίστηκε ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ μαζί με φίλους του στο Καβούρι, όπου και διαμένει τις τελευταίες ημέρες.

Ο Βρετανός σούπερ-σταρ της μαγειρικής με τους 12.000.000 ακόλουθους, πραγματοποιεί γυρίσματα για την νέα του εκπομπή στην χώρα μας και μετά την Κρήτη, την Σαντορίνη και την Μύκονο σειρά είχε η Αθήνα.

Το Σάββατο το μεσημέρι επέλεξε να φάει στο Krabo beach, το εστιατόριο των αδερφών Αγιοστρατίτη στο Καβούρι μαζί με πέντε φίλους και συνεργάτες του.

Τον οδήγησαν σε ένα τραπέζι στην άμμο, μια ανάσα από την παραλία με την υπέροχη θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, η οποία τον έχει μαγέψει

Επέλεξε διάφορες γεύσεις από το μενού του εστιατορίου (δοκίμασε black angus και spare ribs, καθώς και ελληνικές σαλάτες με χαρούπι) μαζί με τους φίλους του και απόλαυσε την ημέρα, η οποία δεν ήταν και τόσο ηλιόλουστη, τις οποίες συνδύασε με τζιν τόνικ, φτιαγμένο με ελληνικό τζιν και φλούδες εσπεριδοειδών.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Margi όπου διαμένει ο Γκόρντον  Ράμσεϊ κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα.
Εδώ συνεχίστηκαν τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής «Gordon, Gino and Fred’s road trip» τα οποία ξεκίνησαν στην Κρήτη, συνεχίστηκαν στην Μύκονο και την Σαντορίνη, ενώ ακολούθησε η πρωτεύουσα με γυρίσματα στην Βαρβάκειο αγορά, το Παναθηναϊκό Στάδιο και το Μοναστηράκι.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ράμσει ήταν χαλαρός και αφού έφαγε ευχαρίστησε τον σεφ Παναγιώτη Γιακαλή και φωτογραφήθηκε μαζί με το team του εστιατορίου στο Καβούρι, πριν αποχωρήσει για το ξενοδοχείο του.

Μετά την Αθήνα, ο διάσημος σεφ θα αναχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες για τα επιβλητικά Μετέωρα, όπου θα συνεχιστεί το εν Ελλάδι τηλεοπτικό road trip του.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα