Κόσμος

Γουίλ Σμιθ: «Καρφώνουν» τη Τζέιντα οι χρήστες του TikTok – «Εκείνη τον έβαλε να χαστουκίσει τον Ροκ»

Σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε, η ηθοποιός φαίνεται να γελάει, την ώρα που ο Σμιθ κατεβαίνει από τη σκηνή, μετά το χαστούκι στον Ροκ - «Τον έβαλε σε μπελάδες», υποστηρίζει το κοινό - Δείτε το βίντεο με την αντίδρασή της
Ακούστε το άρθρο

Ένα νέο βίντεο από την βραδιά των Όσκαρ βγήκε στη δημοσιότητα και δείχνει την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ να χειροκροτά τον σύζυγό της, ενώ κατεβαίνει από τη σκηνή, αφού χαστούκισε τον Κρις Ροκ.

Η κίνηση του Γουίλ Σμιθ από την 94η τελετή απονομής των Όσκαρ έχει συζητηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, με το κοινό να διχάζεται σχετικά με το αν ήταν δική του απόφαση ή της συζύγου του.

Συγκεκριμένα, ένα «αστείο» του διάσημου κωμικού, Κρις Ροκ για το καραφλό κεφάλι της Τζέιντα, η οποία πάσχει από αλωπεκία, ήταν αυτό που εκνεύρισε τον… Γουίλ Σμιθ και τον οδήγησε να ανέβει στη σκηνή και να τον χαστουκίσει.

Το αστείο του παρέπεμπε στην ταινία GI Jane, στην οποία η Ντέμι Μουρ ξύρισε το κεφάλι της προκειμένου να υποδυθεί την πεζοναύτη.

@305hoodhero Bet y’all ain’t see it from this Angle 😂 Watch Jada’s reaction!!! Staged or She just Psycho? 😂 🤔 #fyp #foryoupage #staged #oscars #willsmith #chrisrock ♬ original sound – Big O

«Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου το όνομα της γυναίκας μου», ακούγεται να λέει ο Γουίλ Σμιθ και τη στιγμή εκείνη, η αγαπημένη του φαίνεται να γελάει, ενώ τον χειροκροτά.

Το βίντεο φαίνεται πως έχει τραβηχτεί από κάποιον καλεσμένο, που βρισκόταν την ώρα εκείνη πίσω από το διάσημο ζευγάρι και ενισχύει την άποψη ότι μάλλον, η Τζέιντα ήταν εκείνη που εκνευρίστηκε με το χιούμορ του κωμικού και όχι ο ίδιος ο ηθοποιός.

Άλλωστε, ακόμα κι εκείνος εμφανίστηκε να γελάει με το αστείο του Ροκ, μέχρι που είδε τη γκριμάτσα που έκανε η Τζέιντα δίπλα του.

«Κοιτάξτε την αντίδρασή της, μετά το χαστούκι. Εκείνη τον έβαλε να ανέβει στη σκηνή, γι’ αυτό τώρα το χαίρεται τόσο», γράφει κάποιος χρήστης στα σχόλια.

Είτε όμως, η πράξη του αποτελεί επιθυμία της συζύγου του, είτε όχι, φαίνεται πως ίσως στοιχίσει στον Γουίλ Σμιθ.  Αναφορικά με το συμβάν, η Ακαδημία Κινηματογράφου «καταδικάζει» το χαστούκι από τον Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ και λέει ότι ξεκίνησε επίσημη έρευνα επί του περιστατικού. Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «θα διερευνήσει περαιτέρω ενέργειες και συνέπειες», σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια και με τα πρότυπα συμπεριφοράς που διέπουν την Ακαδημία Κινηματογράφου. Γίνεται ακόμη λόγος και για το αν ο Σμιθ θα εξακολουθεί να έχει στην κατοχή του, το Όσκαρ που κέρδισε.

Όλη η επικαιρότητα