Ηλεία

GRECOTEL: Αναρτήθηκε η Γαλάζια Σημαία

Για ακόμα μια χρονιά η Γαλάζια Σημαία κοσμεί το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Grecotel!
Ακούστε το άρθρο

Με μια λιτή τελετή υψώθηκε προχθές στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Grecotel στην Κυλλήνη, η Γαλάζια Σημαία που κοσμεί και επίσημα πλέον την μεγάλη παραλία της περιοχής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας του Κάμπου, του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και των στελεχών της ξενοδοχειακής μονάδας, που για ακόμα μια χρονιά ύψωσαν την Γαλάζια Σημαία για τις παραλίες που «βρέχουν» το ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Η «Γαλάζια Σημαία», σύμβολο ποιότητας, απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς. Το εθελοντικό Πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία» ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80. Σήμερα συμμετέχουν 53 χώρες από όλες σχεδόν τις ηπείρους, δηλαδή όχι μόνο της Ευρώπης. Το 2022 η Ελλάδα έχει 581 βραβευμένες ακτές, 15 μαρίνες και 6 τουριστικά σκάφη που κέρδισαν τη Γαλάζια Σημαία.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ των άλλων ο διοικητής της Π.Υ. Λεχαινών, Θεόδωρος Λεβέντης, οι διοικητές των Α.Τ. Λεχαινών και Γαστούνης, εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου Κυλλήνης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Διον. Κεκάτος, ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Στράτος Μαυραλεξάκης, καθώς επίσης επισκέπτες και τουρίστες του ξενοδοχείου στην Κυλλήνη.

Την Γαλάζια Σημαία ύψωσαν οι δύο διευθυντές των τεσσάρων ξενοδοχείων, Ανδρέας Καφούσιας (Mandola Rosa και La Riviera) και Αθανάσιος Τράσκας (Olympia Oasis και Ilia Palms).

Όλη η επικαιρότητα