Ηλεία

GRECOTEL: «Καλοκαίρι στη Θάλασσα» με ασφάλεια – Ανοίγει τις πύλες του 3 Ιούλιου

Τι δηλώνει ο κ. Στράτος Μαυραλεξάκης Γενικός Διευθυντής. Grecotel Olympia Riviera Resort

Η εταιρεία Crecotel είναι η πρώτη που ανακοίνωσε το άνοιγμα των τουριστικών μονάδων βασιζόμενη στην ελληνική αγορά και με μότο: «Καλοκαίρι στη θάλασσα».

Ο κ. Στράτος Μαυραλεξάκης Γενικός Διευθυντής. Grecotel Olympia Riviera Resort μιλώντας στην «Πατρίς» δήλωσε ότι η φετινή τουριστική σεζόν που ξεκινά στις 3 Ιουλίου, χαρακτηρίζεται από χαμηλή πληρότητα, με ποσοστό που αγγίζει μόλις το 20% και το πελατολόγιο αποτελείται στην πλειονότητά του από Έλληνες, με ελάχιστους Γερμανούς.

Ο κ. Μαυραλεξάκης τόνισε ότι ιδιαίτερα φέτος η τουριστική περίοδος θα στηριχθεί από την εσωτερική αγορά.

Η ξενοδοχειακή εταιρεία τηρεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, γιατί στόχος της είναι η διασφάλιση της ασφάλειας των πελατών της.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της Crecotel, «η υγεία και η ασφάλεια των φιλοξενουμένων και του προσωπικού μας παραμένει η κύρια προτεραιότητά μας στη Crecotel».

Η εταιρεία έχει εκπονήσει ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας και προστασίας στα ξενοδοχεία της, που περιλαμβάνει συγκεκριμένες οδηγίες που εστιάζουν στην ασφάλεια και στην ευεξία, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εμπειρίας φιλοξενίας που προσφέρει.

Όλη η επικαιρότητα