Επιχειρήσεις

Η GREEN στο περίπτερο της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στην έκθεση XENIA 2017

Ακούστε το άρθρο

H GREEN σε συνεργασία με την Κωτσόβολος, συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού «Xenia» προσφέροντας οικονομικές λύσεις για όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να μειώσουν τα καθημερινά λειτουργικά τους έξοδα.

Η GREEN είναι ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκεται πάντα ενεργά στο πλευρό όλων των καταναλωτών προσφέροντας οικονομία, ειλικρίνεια, συνέπεια.

Ο δικός σας πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας θα βρίσκεται στο Metropolitan Expo,όπου λαμβάνει χώρα η έκθεση,από το Σάββατο 25/11/2017έως και τη Δευτέρα 27/11/2017, με στόχο την πληροφόρηση των καταναλωτών για το δικαίωμα επιλογής οικονομικότερου ρεύματος.

Η GREEN προσκαλεί όλους τους καταναλωτές να επισκεφθούν την έκθεση για να ενημερωθούν πώς μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει σχετικά με τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος!

Εξειδικευμένοι εκπρόσωποι της GREEN θα βρίσκονται στο HALL 1 περίπτερο C05|D06, ώστε να σας ενημερώσουν για όλα τα προγράμματα, τις εκπτώσεις καθώς και τις πρόσθετες υπηρεσίες όπως το myGREENapplication που μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε στο smartphone ή το tablet σας!

Βρείτε μας στο περίπτερο της Κωτσόβολος στην έκθεση Xenia, και μάθετε πρώτοι πώς μπορείτε να ελαττώσετε τα λειτουργικά σας κόστη μειώνοντας το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνετε.

Όλη η επικαιρότητα