Γυναίκα

Γρήγορα χτενίσματα για πάρτι

15800_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Για να μειώσετε τον χρόνο προετοιμασίας σας σε μια έξοδο, έχουμε παρακάτω μερικές προτάσεις με γρήγορα χτενίσματα.

1. Ανέμελη κοτσίδα στο πλάι. Οι κοτσίδες φέτος έχουν την τιμητική τους, όπως και να τις κάνετε θα είσαστε μέσα στη μόδα. Πλέξτε σε κοτσίδα τα μαλλιά, στο πλάι και αφήστε μερικές ή πολλές τούφες από τις δυο πλευρές να πέφτουν στο πρόσωπο.

2. Ίσια κοτσίδα στο πλάι. Εδώ μπορείτε να κάνετε και μια παραλλαγή. Πριν αρχίσετε την βασική κοτσίδα, πάρτε δυο τούφες από την κάθε πλευρά της χωρίστρας και κάντε δυο κοτσίδες (μια από κάθε πλάι, σαν κορδέλα). Ενώστε τις κοτσίδες με τα υπόλοιπα μαλλιά στο ένα πλάι και πλέξτε την βασική κοτσίδα.

3. Κότσος με πλεξούδα γύρω-γύρω. Μπορείτε να πιάσετε τον κότσο ψηλά, χαμηλά ή στο πλάι. Πριν στερεώσετε τον κότσο, αφήστε μια μεγάλη τούφα μαλλιά στην άκρη για να πλέξετε την κοτσίδα και να την περάσετε γύρω από τον κότσο.

4. Μια ακόμα πρόταση είναι να κάνετε στο πλάι ένα σετ με αλογοουρές, γυρισμένες μέσα στη βάση τους. Είναι τόσο απλό, δείτε το παρακάτω βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=F2eZCVdmqP4

Extra tip:

Για να είναι τα μαλλιά σας ακόμα πιο εντυπωσιακά προσθέστε στα χτενίσματα σας διάφορα αξεσουάρ στέκες, λουλούδια, τσιμπιδάκια και άλλα

Όλη η επικαιρότητα