Ηλεία

Γρηγόρης Κατσώλης: Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του 35χρονου αστυνομικού

Ακούστε το άρθρο

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του 35χρονου αστυνομικού που εντοπίστηκε νεκρός την Τρίτη, στην Αρχαία Ολυμπία, εξέφρασε το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηλείας και επικεφαλής της Νέας Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ηλείας, Γρηγόρης Κατσώλης. Ο κ. Κατσώλης στο μήνυμα του, αναφέρει μεταξύ άλλων τον προβληματισμό του για την ένταση και το στρες που βιώνουν οι συνάδελφοι του εξαιτίας της πιεστικής φύσης της δουλειάς τους.

TO MHNYMA TOY:

Η Διεύθυνσή Αστυνομίας Ηλείας και κατ’ επέκταση το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας θρηνεί τον πρόωρο και αδόκητο χαμό ενός νέου συναδέλφου μας.

Η τραγική αυτή απώλεια έρχεται να μας υπενθυμίσει, κατά τον πιο σκληρό τρόπο, πως οι αστυνοµικοί βιώνουν έντονο στρες, καθώς η φύση της δουλειάς τους είναι πιεστική και ιδιαίτερα απαιτητική.

∆εν είναι τυχαίο ότι πολλοί συνάδελφοι φεύγουν νωρίς σε σχέση µε το προσδόκιµο ζωής.

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ο εκλιπών υπήρξε ένας συνάδελφος με χαμόγελο, καλοσύνη και ευγένεια χαρακτηριστικά που θα λείψουν σε όλους μας, πιο πολύ όμως θα λείψουν στην οικογένεια και στους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι φίλε και συνάδελφε, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.

Όλη η επικαιρότητα