Ηλεία

Γυμνάσιο Βάρδας: Σκαλοπάτια με μηνύματα

Ακούστε το άρθρο

Πρωτοβουλία που
πρέπει να βρει μιμητές..

Κάθε σκαλί του Γυμνασίου Βάρδας έχει τυπωμένο και ένα μήνυμα σεβασμού και αγάπης, μήνυμα που διαβάζουν όλοι οι μαθητές και προσκαλούνται να ακολουθήσουν.

Είναι μια αξιέπαινη ενέργεια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της. Από τον Σύλλογο Γονέων, τους εκπαιδευτικούς και εκείνους που προσέφεραν χρήματα για την ολοκλήρωση του έργου.

Διαβάζουμε στο f/b  του Συλλόγου:

«Η κυρία Άννα Ψηλοπαναγιώτη τυχερή της κλήρωσης δωροεπιταγής ποσού 150,00€ , το δώρισε στο Σύλλογο μας, προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο τοποθέτηση τυπωμένων μηνυμάτων στα εσωτερικά σκαλοπάτια του σχολείου. Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά την κυρία Ψηλοπαναγιώτη για την προσφορά της, καθώς επίσης και τον κύριο Δημήτρη Καραγεώργο ο οποίος ανέλαβε την ολοκλήρωση του έργου.

Σας παραθέτουμε μέρος της επιστολής την οποία μας έστειλε ο κ. Καραγεώργος:  “Ολοκληρώθηκε ένα έργο στο πλαίσιο της Εκπαιδευτικής μου ιδιότητας στο Γυμνάσιο Βάρδας σε συνεργασία με τον εξαίρετο συνάδελφο Φώτη Κωσταρά (Εργαστήριο Τεχνολογίας),το σύλλογο Καθηγητών , το σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και τη Διεύθυνση του σχολείου.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους προαναφερόμενους για την ολοκλήρωση του.

Περιλαμβάνει μηνύματα τυπωμένα στα σκαλιά του σχολείου μας ,τα οποία έχουν σαν στόχο να μας θυμίζουν (σε όλους Μαθητές – Καθηγητές – Γονείς – Βοηθητικό Προσωπικό), ότι το Σχολείο είναι ένας ξεχωριστός χώρος από το Σπιτικό του καθενός μας .Αποτελεί έναν χώρο Μάθησης , Απόκτησης Γνώσεων, Εκγύμνασης του Μυαλού και του Σώματος, Διασκέδασης, Δημιουργίας, Αγάπης, Φιλίας ,μιας Νέας ξεχωριστής Οικογένειας σε κάθε ξεκίνημα της κάθε Νέας σχολικής χρονιάς .
Όλοι μαζί κάθε φορά πρέπει να αφουγκραζόμαστε ,να σεβόμαστε και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ,ώστε να υπάρχει αρμονία μεταξύ μας και η καθημερινότητα στο σχολείο να αποτελεί τη βάση παραγωγής νέων Επιστημόνων –Ταλέντων .
Με εκτίμηση Καραγεώργος Δημήτρης».

Όλη η επικαιρότητα