Ποδόσφαιρο

Γυναίκες Νίκης Τραγανού: «Κόλλησαν» στη λάσπη αλλά έστειλαν ηχηρό κοινωνικό μήνυμα!

Ένα δυνατό παιχνίδι, που δόθηκαν πολλές μάχες στις λάσπες από δύο ισάξιες ομάδες και από την αρχή φαινόταν ότι το ματς θα κριθεί στο γκολ.
Ακούστε το άρθρο

Την εντός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε την περασμένης Κυριακή η γυναικεία ομάδας της Νίκης Τραγανού από τον Πήγασο Θριασίου.

Ένα δυνατό παιχνίδι, που δόθηκαν πολλές μάχες στις λάσπες από δύο ισάξιες ομάδες και από την αρχή φαινόταν ότι το ματς θα κριθεί στο γκολ.

Τα κορίτσια της ηλειακής ομάδας είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη σε δύο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Και όπως γίνεται πάντα, ο νόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε και στο 55′ η αντίπαλη ομάδα προηγήθηκε με πέναλτι. Λίγο μετά στο 63′ έπειτα από ολιγωρία ήρθε το 0-2. Η Νίκη Τραγανού δεν τα παράτησε, κυνήγησε το γκολ, που ήρθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κωστοπούλου στο 78′ για το 1-2.  Στο χρόνο που απέμενε, η αντίπαλη ομάδα κλείστηκε πίσω, τα κορίτσια της Νίκης  πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Λίγο πριν την έναρξη του ματς, η Νίκη Τραγανού θέλησε να περάσει ένα κοινωνικό μήνυμα ενάντια στην βία κατά των γυναικών, με τις παίκτριες να κρατούν πανό που έγραφε: «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ! ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ!»

Ευχαρίστησε για την φιλοξενία ο Πήγασος Θριασίου

Μετά τη λήξη του προχθεσινού, ο Πήγασος Θριασίου με ανακοίνωση του ευχαρίστησε την Νίκη Τραγανού και την προπονήτρια της, Αγγελική Θεοδωροπούλου για την άριστη φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ο Πήγασος μάλιστα χαρακτηρίζει την Νίκης ως «ομάδα με κόσμια συμπεριφορά και αθλητικό πνεύμα» και τονίζει «πως τέτοια σωματεία προάγουν τον αθλητισμό καθώς και τον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου».

Όλη η επικαιρότητα