Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Είχαν υπογράψει συναινετικό διαζύγιο – Ο,τι έγινε, το έχουν πάρει μαζί τους»

Τι λέει ο αδελφός του συζυγοκτόνου.
Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία στη Δράμα, με τη δολοφονία 59χρονης από τον 64χρονο σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

O αδελφός του συζυγοκτόνου της Δράμας, ο κ. Δημοσθένης μίλησε για τον αδερφό του και το φονικό που έγινε στην Προσοτσάνη της Δράμας. Οπως είπε ο αδερφός του γυναικοκτόνου το πώς και το γιατί έφτασε στην απεχθή πράξη δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς.

«Εγώ ξέρω ότι 35 χρόνια ήταν μαζί, κάνανε στη Γερμανία, γυρίσανε, ανοίξανε ένα σνακ μπαρ που δούλευε καλά, ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, έχουν δύο κόρες 43 και 45 χρονών και 3 εγγόνια.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι. Εδώ και 3 χρόνια ήταν σε διάσταση κι έμεναν στο ίδιο σπίτι το οποίο ενώνεται με μια εσωτερική σκάλα. Πάνω η νύφη κάτω ο αδερφός μου. Το πατρικό μας ήταν στο Παρανέστι Δράμας και τον φιλοξενούσα κι εγώ κατά διαστήματα» είπε αρχικά μιλώντας στo Open TV.

Πήγαν στον δικηγόρο κι έκαναν τα χαρτιά για κοινή συναινέσει διαζύγιο

Αναφερόμενος στην δολοφονία και την μετέπειτα αυτοκτονία, ο κ. Δημοσθένης αδυνατεί να καταλάβει «το τι έγινε και πώς έφτασαν εκεί, δεν ξέρει κανείς».

«Μίλησα την προηγούμενη Πέμπτη με τον αδερφό μου. Μου είπε ότι πήγαμε μαζί, υποβάλαμε αιτήσεις στον δικηγόρο για διαζύγιο κοινή συναινέσει. Της έδωσε και 20.000 ευρώ. Μεταβίβασαν τα περιουσιακά στα κορίτσια. Η συγχωρεμένη νοίκιασε ένα σπίτι που θα πήγαινε την άλλη βδομάδα…» τόνισε ο αδερφός του συζυγοκτόνου δίνοντας μια άλλη διάσταση στο τραγικό συμβάν, καθώς όπως έλεγαν περίοικοι και φίλοι από το περιβάλλον της δολοφονημένης γυναίκας, δεν ήθελε να της δώσει το διαζύγιο κι εξέφραζε φόβους ότι μπορεί και να της έκανε κακό.

«Το τι έγινε εκείνο το βράδυ, δεν γνωρίζει κανείς. Ο,τι έγινε, το έχουν πάρει μαζί τους. Περίμενα το τριήμερο, επειδή είμαστε 70 χλμ. απόσταση να έρθει για να τον φιλοξενήσω εδώ»

Κλείνοντας είπε: «Εκείνο που θέλω να πω ότι κατακρίνω την πράξη του αδερφού μου, δεν είχα ποτέ παράπονο από τη νύφη μου. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε…» ενώ έκανε κι έκκληση να προστατευτούν τα εγγόνια των νεκρών: «Ενα παιδί 12 χρονών να βλέπει τον παππού και τη γιαγιά έτσι είναι πολύ σκληρό».

Όλη η επικαιρότητα