Λακωνία

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δράστης (pics/vid)

Μετανιωμένος για την πράξη του δηλώνει ο 40χρονος.
Ακούστε το άρθρο

Στον δράστη της νέας γυναικοκτονίας στη Λακωνία, δόθηκε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ ο ίδιος δηλώνει «μετανιωμένος» και ρωτάει για τα παιδιά του. Να θυμίσουμε ότι ο 40χρονος έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου.

Ο δικηγόρος του 40χρονου έκανε γνωστό ότι ρωτάει για τα παιδιά του, τα οποία βρίσκονται σε συγγενικό πρόσωπο στον Βλαχιώτη Λακωνίας, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο δράστης  θα βρεθεί στο δικαστικό μέγαρο της Σπάρτης την ερχόμενη Παρασκευή.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΕ Ο 40ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗ

Ο 40χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά τηλεφώνησε στους αστυνομικούς, λέγοντας: «Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου». Όπως συνάγεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πίσω από την άγρια δολοφονία της γυναίκας κρύβεται η παθολογική ζήλεια του δράστη, ο οποίος ήταν πεπεισμένος ότι η σύζυγός του τον απατά. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε και ενώπιον των αστυνομικών μετά την τραγωδία.

11.10 Την πόρτα του δικαστικού μεγάρου της Σπάρτης, πέρασε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τετάρτης, ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος που έπνιξε τη σύζυγό του στο Βλαχιώτη Λακωνίας ενώ τα δύο τους παιδιά κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο.

Ο 40χρονος, είχε λάβει 48ωρη προθεσμία ώστε να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο δράστης ο οποίος λίγο πριν μπει στο γραφείο του εισαγγελέα, δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, ισχυρίζεται ότι έχασε τον έλεγχο όταν η 36χρονη του αντιμίλησε και τον έβρισε, λέγοντας πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει.

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα