WEB tv Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Τη σκότωσε γιατί ήθελε να τον χωρίσει – «Την αγαπούσα πολύ αλλά θόλωσα»

Ο δράστης της νέας γυναικοκτονίας οδηγείται σήμερα (01.08.2022) στον εισαγγελέα Ρεθύμνου και ήδη έχει αρχίσει να δηλώνει μετανιωμένος
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία του Ρεθύμνου από τη νέα γυναικοκτονία. Θύμα αυτή τη φορά η 56χρονη Γεωργία, που ήθελε να χωρίσει αλλά ο σύζυγός που την «αγαπούσα πολύ», αποφάσισε να τη σκοτώσει, παρά να την αφήσει να φύγει!

Ο δράστης της νέας γυναικοκτονίας οδηγείται σήμερα (01.08.2022) στον εισαγγελέα Ρεθύμνου και ήδη έχει αρχίσει να δηλώνει μετανιωμένος. «Την αγαπούσα πολύ αλλά θόλωσα και τη σκότωσα», είπε ο 60χρονος συζυγοκτόνος όταν παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ένα, ακόμη, σοκαριστικό στοιχείο πίσω από τη νέα γυναικοκτονία είναι πως, σύμφωνα με το cretapost, το ζευγάρι είχε πριν από μερικές μέρες παντρέψει το ένα από τα τρία τους παιδιά. Στο σπίτι όπου πριν μέρες ηχούσαν τα όργανα για το χαρμόσυνο γεγονός, ο 60χρονος έκοψε το νήμα της ζωής της 56χρονης γυναίκας μόνο και μόνο γιατί εκείνη του ζήτησε διαζύγιο.

Η μεταξύ τους σχέση φαίνεται πως ήταν καλά κρυμμένοι. Οι γείτονες του ζευγαριού λένε πως ποτέ δεν είχαν δώσει δικαίωμα και ήταν πάντα χαμογελαστοί.

Πίσω από την κλειστή πόρτα του σπιτιού τους, όμως, εξελισσόταν το δράμα που κορυφώθηκε με τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Η 56χρονη ήθελε να χωρίσει τον σύζυγό της γιατί δεν άντεχε τη ζήλια του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο πριν από το φονικό, η γυναίκα ζήτησε διαζύγιο.

Τότε, ξεκίνησε ο μοιραίος καυγάς, με τον 60χρονο να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου την 56χρονη σύζυγό του.

Ο 60χρονος, μετά τη δολοφονία, έφυγε από το σπίτι και πήρε τηλέφωνο στον γιο του για να του πει πως είχε σκοτώσει τη μητέρα του. Ο νεαρός άνδρας πήγε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα του πεσμένη μπρούμυτα, μέσα σε λίμνη αίματος. «Ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου» είπε στην αστυνομία.

Λίγες ώρες αργότερα, ο πατέρας του παραδόθηκε και ομολόγησε.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα