Ποδόσφαιρο

Γυναίκες Νίκης Τραγανού: Εκκωφαντικό διπλό στην Πάτρα!

Ακούστε το άρθρο

Με το εντυπωσιακό σκορ 10 – 0 , επικράτησε  η Νίκη Τραγανού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Γυναικών (4ος όμιλος), το πρωί της Κυριακής στο «Α. Κάνιστρας» στην Πάτρα κόντρα στην Π.Ο. Αυτόνομη, καθώς  προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 0-6!   Τα  δέκα γκολ πέτυχαν για τη Νίκη, 3 η Δεσπολάρη, 2 η Κωστοπούλου, 2 η Κουκουβού, 1 η Μπουσδούκου, 1 η Φεφλέ κι 1 η Χρυσανθακοπούλου.

Νίκη Τραγανού (Γεωργιόπουλος): Θεοδωροπούλου, Τραγουστή, Γεωργοπούλου (30′ Μπουσάι), Μαραζιώτη (40′ Βασιλοπούλου), Πασπαλιάρη, Μπουσδούκου (46′ Φεφλέ), Κουκουβού, Δεσπολάρη (46′ Ζωγοπούλου), Κωστοπούλου, Τσουρούλη, Χρυσανθακοπούλου.

Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με την 3η αγωνιστική την Κυριακή 1/12, κι η Νίκη έχει νέο εκτός έδρας ματς, στη Ζάκυνθο με την Ακαδημία Δόξα ’98.Η Νίκη Τραγανού, μετέχει στον 4ο Όμιλο, με:  Άρη Τρίπολης,  Λύκους Αιγιαλείας, Α.Ε. Καλαβρύτων, Ακαδημία Δόξα ’98 (Ζακύνθου) και την Π.Ο. Αυτόνομη (Πάτρας), δηλαδή συνολικά είναι έξι ομάδες, από τις οποίες η πρώτη θα προβιβαστεί στη Β’ Εθνική.

Όλη η επικαιρότητα