Προγνωστικά

Γυρίζει στα… γνωστά

Ακούστε το άρθρο

Γράφει στο Foxbetο Highlander.

Καλά πήγε η χθεσινή μας επιλογή, με την ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους να επιβεβαιώνεται στην αναμέτρηση της ΡουχΜπρεστ με αντίπαλο την Γκοροντεγια. Αφήνουμε πίσω μας ωστόσο την χθεσινή ημέρα και πάμε στο σημερινό πρόγραμμα, να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε.

Και πάλι στη Λευκορωσία θα στρέψουμε το βλέμμα μας και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Βιτέμπσκ με την ΣλάβαΜοζίρ, εκεί όπου η γηπεδούχος θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά από την εκτός έδρας ήττα της με 2-0 από την Ισλοχ. Ηταν η πρώτη μετά από τρία θετικά αποτελέσματα και η πρώτη φορά μετά από αυτά τα τα ματς όπου δέχθηκε δύο γκολ η άμυνά της. Γενικά συνηθίζει να είναι καλή αμυντικά και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και σήμερα απέναντι στη ΣλάβιαΜοζίρ.

Η φιλοξενούμενη δεν βρίσκεται άλλωστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μετράει τρεις ήττες στη σειρά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σε ένα διάστημα στο οποίο έχει δεχθεί 7 τέρματα, ενώ δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Από τις 08 Απριλίου και τη νίκη της επί της ΜπάτεΜπορίσοφ στο Κύπελλο έχει να πανηγυρίσει και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εχει αξία να πάμε με τον άσο του 2.45 στην betshop.

Όλη η επικαιρότητα