Lifestyle

H Aγγελική Ηλιάδη διεγνώσθη με όγκο

Ακούστε το άρθρο

Η Aγγελική Ηλιάδη ήρθε αντιμέτωπη με ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο όμως ευτυχώς αντιμετώπισε με επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια διεγνώσθη με όγκο και προχώρησε στην αφαίρεσή του η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου της, η ίδια θέλησε να μοιραστεί αυτό το πρόβλημα της υγείας της με τους ακολούθους της στο Instagram ευχαριστώντας ταυτόχρονα τη γιατρό της: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου Μαρία Φιωτάκη και σε όλους τους υπέροχους γιατρούς στο Ιασώ. Τέλος καλό!».

H Aγγελική Ηλιάδη επανήλθε και με δεύτερη πιο αναλυτική και εξομολογητική ανάλυση στην οποία έγραψε: «Όταν ακούς για όγκο, η πρώτη σκέψη είναι… δεν είναι, δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς γιατί σε καταβάλει ο φόβος για το χειρότερο. Χιλιάδες γυναίκες το έχουν περάσει και θα το περάσουν και σίγουρα θα το ξαναπεράσουν! Γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε τα πιο δυνατά πλάσματα του κόσμου, τα πιο γενναία. Είμαστε πολύ ξεχωριστές! Να το θυμάστε κορίτσια μου ότι κι αν προκύψει στο μέλλον, τα πάντα ξεπερνιούνται! Σας ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για τα μηνύματά σας. Να θυμάστε στα δύσκολα μια προσευχή και ελπίδα είναι η πιο ισχυρή βοήθεια για τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και για να βοηθήσουμε τους άλλους. Σας αγαπώ πολύ».

Πηγή: marieclaire 

Όλη η επικαιρότητα