Ελλάδα

H δροσιά των αναψυκτικών λουξ συνοδεύει το Thessaloniki Street Food Festival

Η Λουξ στηρίζει τη διοργάνωση του Street Food Festival, που έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη της Θεσσαλονίκης
Ακούστε το άρθρο

Η Λουξ αποτελεί αποκλειστικό χορηγό αναψυκτικών του Thessaloniki Street Food Festival, το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Μαΐου και θα είναι «ανοιχτό» για το κοινό για ένα ακόμα τριήμερο, υποδεχόμενο τους επισκέπτες στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ, μέχρι τις 12 το βράδυ.

Συγκεκριμένα, το Thessaloniki Street Food Festival διεξάγεται για 5η χρονιά με μεγάλη επιτυχία, ενώ για πρώτη φορά μετατρέπει τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε τόπο συνάντησης των foodies της χώρας και του εξωτερικού. Η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου φιλοξενεί περισσότερα από 40 περίπτερα με δελεαστικές Streetfood επιλογές, που συνοδεύονται ιδανικά από τα αναψυκτικά λουξ, όλες τις ώρες της ημέρας. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία για αυτό το τριήμερο να επισκεφτεί ένα «γευστικό χωριό» με πολλές και διαφορετικές κουζίνες, να απολαύσει την εορταστική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης και να συνοδεύσει τη βόλτα του με μια λουξ

Η Λουξ στηρίζει τη διοργάνωση του Street Food Festival, που έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη της Θεσσαλονίκης, χαρίζοντας την απαράμιλλη γεύση των αναψυκτικών της σε food lovers από την Ελλάδα και τον κόσμο. 

Όλη η επικαιρότητα