Lifestyle

H εκδίκηση της Monica: O νέος της σύντροφος είναι 36 ετών, πολύ όμορφος και καλλιτέχνης

Ακούστε το άρθρο

Τo ότι η κυρία Bond όπως θέλει να την αποκαλούν γεννήθηκε για να δικαιώσει τις μελαχρινές το έχουμε ξαναπεί.

H ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη με το συνάδελφό της Vincent Cassel επί δεκατέσσερα χρόνια, από το 1999 έως και το 2013 και απέκτησαν μαζί δυο κόρες.

Μετά το διαζύγιό τους όμως, εκείνος παντρεύτηκε την κατά 30 χρόνια νεότερή του Tina Kunakey, η οποία είναι μοντέλο και μόλις 21 ετών.

Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι η μπογιά της 54χρονης Monica πέρασε και πως ο γοητευτικός Vincent έκανε μια νέα αρχή στη ζωή του με μια νεότερη και ωραιότερη γυναίκα.

Η Bellucci απαθανατίστηκε μερικούς μήνες μετά το γάμο του πρώην της με το δικό της σύντροφο και μάλλον βούλωσε μερικά στόματα: Ο άντρας που βρίσκεται πλέον στο πλευρό της ονομάζεται Nicolas Lefebvre, είναι 36 ετών, ιδιοκτήτης γκαλερί στο Παρίσι, πατέρας ενός κοριτσιού 6 ετών από τον πρώτο του γάμο και περιγράφει τον εαυτό του ως «έναν καλλιτέχνη που εμπνέεται από τη φύση, τους φίλους του και την εξάχρονη κόρη του Anahi».

Παραδέχεται πως είναι μανιώδης συλλέκτης αντικών και παλαιών αντικείμενων, ενώ λατρεύει τα ταξίδια, όπου κι εκεί βρίσκει την ευκαιρία να επισκεφτεί τα ντόπια παζάρια και να βρει τοπικά αντικείμενα ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε και πολλοί έχουν αρχίσει να μιλάνε για ένα δυνατό έρωτα ο οποίος πιθανότατα θα εξελιχθεί σοβαρά. Από εμάς Monica είναι ναι.

Πηγή: marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα