Lifestyle Κινηματογράφος

H εξομολόγηση της Έμμα Στόουν για τον ρόλο της στο The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου

Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν την μεγάλη βραδιά των Όσκαρ τα διεθνή Μέσα είναι κατηγορηματική. Το Popsugar, ένα από τα μεγαλύτερα σάιτ ποικίλης ύλης στην Αμερικη έγραψε χαρακτηριστικα πριν από λίγες ημέρες: «Το The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί των φετινών Όσκαρ και δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταλάβει κανείς το γιατί».

«Η Ευνοούμενη», η οποία βασίζεται σε αληθινή ιστορία έχει στη φαρέτρα με τα όπλα της ένα εκπληκτικό καστ ηθοποιών με την πρώην μούσα του Γούντι Άλεν, Έμμα Στόουν, να υποδύεται την Abigail. Mία υπηρέτρια που φτάνει σε ένα παλάτι του 18ου ααιώνα για να γίνει καμαριέρα μίας εκκεντρικής και φευγάτης βασίλισσας (Olivia Coleman). Σύντομα θα γίνει η «αγαπημένη» της παραγκωνίζοντας την Lady Sara (Rachel Weisz) από την καρδιά και το κρεβάτι της.

Η Stone, που αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της γενιάς, μίλησε στην κάμερα για τον πολυσυζητημένο ρόλο της στην ταινία αποκαλώντας τον «σύνθετο και ξεκαρδιστικό».

Στο βίντεο που ακολουθεί μιλούν ακόμα ο ίδιος ο Γιώργος Λάνθιμος αλλά και οι παραγωγοί της ταινίας εξηγώντας έναν προς έναν τους λόγους που θεωρούν το The Favourite τόσο ξεχωριστό.

Δες το βίντεο

Πηγή: womantoc.gr

Όλη η επικαιρότητα