Κύπρος Τεχνολογία

H Info Quest Technologies ξεκινά τη διάθεση των προϊόντων Xiaomi στην Κύπρο

Ακούστε το άρθρο

Η Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest και επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των πρωτοποριακών προϊόντων Xiaomi στην Κυπριακή αγορά.

Η Xiaomi ένας από τους κορυφαίους διεθνώς κατασκευαστές Smartphones & διασυνδεδεμένων συσκευών στον κόσμο, ιδρύθηκε το 2010 με όραμα να κάνει την υψηλής ποιότητας τεχνολογία προσιτή σε όλους.  Ήδη από τον Δεκέμβριο 2016 που κυκλοφόρησαν τα πρώτα Mi Phones επίσημα στην Ελλάδα με την υποστήριξη της Info Quest Technologies, αλλά και τα περισσότερα από 65 προϊόντα του οικοσυστήματος που σήμερα συμπληρώνουν τη γκάμα, έχουν κατακτήσει τους Έλληνες καταναλωτές, καθώς προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες και δυνατότητες, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή , κάνοντας την επικοινωνία και το Internet of Things απλό, κατανοητό, καθημερινό και προσιτό σε όλους.

Τα πρώτα Mi Phone που διαθέτει η Info Quest Technologies στην Κύπρο μέσω  επιλεγμένου δικτύου συνεργατών, είναι  δύο από τα πλέον καινούρια και εντυπωσιακά Smartphones, το Mi A1 και το Mi Note 2, ενώ σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν και προϊόντα  του οικοσυστήματος.

Το Mi A1 είναι το νέο κινητό της Xiaomi με Dual Camera των 12M, όπου ο ένας φακός χρησιμοποιείται ως ευρυγώνιος και ο δεύτερος λειτουργεί ως τηλεφακός, δίνοντας δυνατότητα για zoom χωρίς απώλειες στην ποιότητα της φωτογραφίας. Το Mi A1 είναι το πρώτο κινητό της Xiaomi σε συνεργασία με τη Google. Χρησιμοποιεί το Android One, ώστε όλες οι τελευταίες ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος να είναι άμεσα διαθέσιμες. Η 5,5’’ IPS οθόνη του Mi A1, με κυρτότητα στις άκρες, είναι ιδανική για διάβασμα, gaming και παρακολούθηση βίντεο. Το Mi A1 είναι εφοδιασμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon και σε συνδυασμό με τα 4GB RAM, υπόσχεται μία τέλεια εμπειρία χρήσης.

To Mi Νote 2 διαθέτει μία πρωτοποριακή 5,7” OLED οθόνη, με 3D κυρτό γυαλί, που πέρα από την καταπληκτική αισθητική, παρέχει υψηλότερη ρεαλιστική αναλογία και μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας. Αντίστοιχα 3D κυρτή, γυάλινη είναι και η πίσω επιφάνεια της συσκευής, προσδίδοντας στο Smartphone μία μοναδική όψη. Ενσωματώνει τον πανίσχυρό επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821, 6GB LPDDR4 RAM, 128GB εξαιρετικά γρήγορη UFS 2.0 μνήμη, 4070mAh μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία, GPS υψηλής ακρίβειας, και HD ποιότητα ήχου. Η υψηλής ευκρίνειας 22,5MP κύρια κάμερα τραβάει ρεαλιστικές φωτογραφίες με περισσότερα pixels έτσι ώστε ακόμα και όταν μεγεθύνονται οι φωτογραφίες η ευκρίνεια να παραμένει υψηλή, ενώ ο EIS 4K σταθεροποιητής βίντεο εξασφαλίζει σταθερές λήψεις ακόμα και εν κινήσει. Προσφέρει, τέλος, παγκόσμιες ζώνες LTE – 6 τύποι και 37 ζώνες – για απροβλημάτιστη χρήση σε όλον τον κόσμο.

Με στόχο οι Κύπριοι καταναλωτές να απολαμβάνουν στο σύνολό τους τη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν τα προϊόντα Xiaomi, η Info Quest Technologies, εξασφαλίζει  ότι όλα τα προϊόντα που διαθέτει πληρούν τους κανονισμούς λειτουργίας και ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα παρέχει σε αυτά πλήρη ελληνική τεκμηρίωση  και δύο (2) χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας,  που στην Κύπρο παρέχεται από το συνεργαζόμενο εξουσιοδοτημένο Service Center, την IQ Services.

Πηγή: gizchina.com

Όλη η επικαιρότητα