Categories: Lifestyle

H Katie Holmes δείχνει πώς φοριέται το slip-dress το φθινόπωρο

Share

Ενα slip dress είναι ένα αδιαμφισβήτητο must-have σε κάθε γκαρνταρόμπα. Το μινιμαλιστικό ρούχο είναι βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας κάθε cool κοριτσιού για δεκαετίες. (Θυμάστε το διάσημο διάφανο slip dress της Kate Moss από τη δεκαετία του ’90;) Μέχρι σήμερα, κάθε A-lister με γνώσεις μόδας φαίνεται να έχει ένα και πρόσφατα, το επιβεβαίωσε άλλη μια κομψή διασημότητα.

Την περασμένη εβδομάδα, η Katie Holmes φόρεσε ένα μαύρο slip φόρεμα για να παρευρεθεί στον εορτασμό της 50ης επετείου της Bvlgari στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός έφτασε στο Aman Jazz Club στη Νέα Υόρκη και αμέσως εντυπωσίασε το πλήθος με την απλή αλλά κομψή εμφάνισή της.

Το μακρύ μαύρο φόρεμα της Holmes διέθετε εξαιρετικά λεπτές τιράντες, ασύμμετρο στρίφωμα, ανοιχτή πλάτη και λαιμόκοψη σε σχήμα V. Το φόρεμα ήταν από μια από τις πιο αγαπημένες της μάρκες, την Khaite, την οποία η ηθοποιός φοράει σχεδόν ασταμάτητα από το 2019. Για να δώσει στο σύνολο μια φθινοπωρινή αίσθηση, η ηθοποιός πρόσθεσε ένα ζευγάρι μαύρες μπότες με τετραγωνισμένες μύτες και ύψος έως το γόνατο. Τέλος, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μείγμα από κοσμήματα – συμπεριλαμβανομένου ενός κολιέ και ενός χρυσού ρολογιού που τυλιγόταν γύρω από τον αριστερό της καρπό, από τον οίκο Bvlgari.

Getty Images

Πηγή: marieclaire.gr